Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old December 11th, 2013, 05:46 AM
E_Booming E_Booming is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 42
Default Site loading

Hi,

My site is very slow...how can i make it faster?

when i use the google speed tool it says that i have to wait with my Javascripts to parse...do you know how i can do this?

And also the size of my images are to big and i have to combine some images google speed says, but i dont know what they mean by this?

My store is loading very slowly and i think its not good for my google ranking.

My site: http://vind-deals.nl

Last edited by E_Booming : December 11th, 2013 at 05:49 AM.
  #2  
Old December 11th, 2013, 08:02 AM
E_Booming E_Booming is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 42
Default

update:

i already stored my images on my own server and also my pages.


is there something else i can do?
  #3  
Old December 11th, 2013, 09:22 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

It looks like you're missing a file and your CSS files are taking 4 seconds to load. It doesn't appear related to Datafeedr:



Eric
  #4  
Old December 11th, 2013, 01:17 PM
E_Booming E_Booming is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 42
Default

thanks!

do you know how i can find the problem?

and whats the normal time for a .css file to open?
  #5  
Old December 11th, 2013, 01:24 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I would suggest storing your CSS file locally. Here's how:
/showthread.php?t=5770

Regarding the missing image, I see this in your source code:

HTML Code:
<style type="text/css">#header { background: url(http://vind-deals.nl/wp-content/themes/magazine/images/header.png) no-repeat !important; }.custom-header #title a, .custom-header #title a:hover, .custom-header #description { color: #ffa500 !important; }</style>
I'm not sure how that got in there. It's either a theme setting or a plugin that's putting that there.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Products not loading properly on my site partyatparis Questions 4 November 3rd, 2012 03:39 AM
Images not loading synergybyjasmine Questions 2 August 1st, 2012 09:52 PM
Site loading slowly mitcoiv Problems 1 February 16th, 2012 09:19 AM
Redirecting/forwarding info before loading merchants site charlesk Questions 1 April 11th, 2011 10:59 AM
Site hanging on loading images ayorofrance Problems 3 March 25th, 2011 12:00 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.