Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 8th, 2013, 02:43 AM
luiervergelijker luiervergelijker is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default Product view not appearing correctly on website (missing columns and buttons)

Hi there,

I'm configuring my store on my website, but the layouts I configure via the factory do not appear on the front-end. Columns and buttons are missing.

I did rename the homepage of the store to: /vergelijk-en-bestel-luiers and added this page to my site. But /store also still exists in my pages section.

For categories I chose to use the slug /vergelijk. There the layout isn't appearing correctly either. Example: http://www.luiervergelijker.nl/verge...orie/attitude/

Any idea on how to fix this? Many thanks!!!

Store ID: 40921
Website URL: http://www.luiervergelijker.nl
URL to page in question: http://www.luiervergelijker.nl/verge...-bestel-luiers
  #2  
Old October 8th, 2013, 06:43 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

I imported your store into my test site and it appears just fine.

Can you click the [Update Products and Settings] button here WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr to see if that fixes the issue.

Eric
  #3  
Old October 23rd, 2013, 02:26 PM
luiervergelijker luiervergelijker is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default

I updated the products and settings but unfortunately nothing changes. Buttons and layouts are still missing. Also a Comparison set I creted via the factory does not appear coreectly on my website: http://www.luiervergelijker.nl/verge...2200197889965/

Any idea on what goes wrong here?

I do see that the first part of my breadcrum has a typo 'Vergelijk & Bstel' instead of 'Vergelijk & Bestel'. Could that have something to do with it? How can I adjust this?
  #4  
Old October 23rd, 2013, 02:33 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

It appears your CSS file is not being loaded properly.

I made a change to your store's settings. Can you click the [Update Products and Settings] button on your site again?

Thanks,
Eric
  #5  
Old October 28th, 2013, 02:30 PM
luiervergelijker luiervergelijker is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default

I've updated Products and Settings but unfortunately the buttons are still missing.
Any idea?

Thanks for your help!
  #6  
Old October 28th, 2013, 02:32 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Can you PM me the following information:

BLOG LOGIN INFO with ADMINISTRATOR PERMISSIONS (Temporary login information preferred)
Admin URL:
Username:
Password:

FTP LOGIN INFORMATION (Temporary login information preferred)
Host:
Login:
Password:

Thanks,
Eric
  #7  
Old November 26th, 2013, 10:04 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

It appears that all of the Directory settings here WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Directories were incorrect. Probably because you moved your files from a directory named "2012test" to the "public_html" directory.

I reset your Directory settings and now things seem to be working fine.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Columns, No product images, WP 3.3.1 UncleJohn Problems 8 March 17th, 2012 09:55 AM
Store columns appearing on all pages (except home) Giftoly Questions 3 January 8th, 2012 10:34 AM
Custom View Will Not Format Correctly laura90059 Problems 1 March 24th, 2011 06:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.