Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old September 5th, 2013, 08:20 PM
Christiena Christiena is offline
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default Affiliate link not in product url - goes to 404

I am completely new to datafeedr.

I've set up a store according to the documentation. It's showing, products are there, etc.
but when I click a product link I get a -

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

I've been in contact with Commission Factory. They pointed out that the affiliate id is missing from the urls. This is the case for all products.

https://track.commissionfactory.com....5359?UniqueID= ...id should be between //

I added the affiliate id - yes I saved it and yes I updated the settings and products. Why isn't it showing? How can I check my affiliate ids as I can't find anywhere in the factory to do this.

Searching forum and going through documentation at the moment but haven't found a solution yet.

Store ID: 42965

Website URL: civvies.com.au/store

Issue is with all products and all merchants

Would appreciate any advice on what I'm missing. Thank you

Christiena
  #2  
Old September 5th, 2013, 10:04 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Welcome to the forums!

I checked your store's affiliate ID settings and I don't see any affiliate ID for Commission Factory. Can you add that here: The Factory > Your Store > Store menu > Affiliate IDs & Tracking Parameters.



Eric
  #3  
Old September 6th, 2013, 12:01 AM
Christiena Christiena is offline
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default

Hi Eric,

Thanks for the quick reply. I have done that several times and can't understand why it's not saving. It's got me baffled.

Will try again - 3rd time lucky.
... and it worked.

The only thing I did different is I scrolled down and found Commission Factory. The first 2 times I dropped down the box and selected it.

Your image really helped clue me in. Thank you Eric.

Christiena
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Affiliate link Chazfeedr Questions 4 July 28th, 2013 12:54 PM
Product links to "Invalid Affiliate Link" through AvantLink outdoorcampingshops Problems 2 February 19th, 2013 08:10 PM
Affiliate Link Not working madeinusachallenge Problems 1 February 24th, 2012 09:03 AM
no affiliate link is working any more mathiasschindler Upgrading from V1 to V3 4 January 19th, 2011 05:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.