Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old August 27th, 2013, 01:50 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default Drip Problem

Hello, My drips are been posted in this format:

"Plastic Plaint Pattern Back Skin Cover/Case Screen Protector and LED Diffused Reflection Protector for iPhone 4G (Black)
[DFR:drip?p=1805902057140511]"

Yo can see them here
http://fundasmarket.com/?p=16&previe...nce=aaed21eee5

I thinks that the [DFR:drip?p=1805902057140511] doesn't convert into any content. its just a text for my wordpress...

thanks for your earlier reply...

Javier
  #2  
Old August 27th, 2013, 01:55 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Welcome to the forums!

Can you publish the post and send a link to the published dripped post?

Eric
  #3  
Old August 27th, 2013, 03:55 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

Thanks Eric. Sorry but Im new in all of your system... could you please be more specific? I cant understand what do you want me to do...

Thanks...
  #4  
Old August 27th, 2013, 04:01 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

hi

The link that you sent doesn't work if you're not logged into your blog. Therefore I can't see the page that you linked to. Can you publish the post and then send the link to the posts on your website?

Thanks
Eric
  #5  
Old August 27th, 2013, 05:38 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

Hello and Thanks Eric... Now I can see messages in the blog but all titles drive to the same page ? all go to http://fundasmarket.com/?p=56

Thanks...

Javier
  #6  
Old August 27th, 2013, 05:45 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Try changing your permalink to something other than default here: Settings > Permalinks

Eric
  #7  
Old August 27th, 2013, 06:18 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

Thanks... may be I didn't explain well... all articles generated by drip are in the blog. All of them go to different pages page_id=57, 60, etc., etc., etc... but the content of all of them generated by crid is the same content (with different links)... is important to note that in the blog appear different but after, each different page generated has the same content...

You can try to see it...

This is the blog:

http://fundasmarket.com/?page_id=37


and you can go to any article and all have the same generated content
  #8  
Old August 27th, 2013, 06:23 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

hello! in the moment I've changed back the URL of the store in the factory to "store" (to dont have the stor as home page) the links of the blog go to the right place...

why? I dont know...!
  #9  
Old August 27th, 2013, 06:28 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Quote:
Originally Posted by atlantistarget View Post
but the content of all of them generated by crid is the same content (with different links)... is important to note that in the blog appear different but after, each different page generated has the same content...

and you can go to any article and all have the same generated content
I'm seeing different content on different pages. For example:

This page: http://fundasmarket.com/?p=61
Displays this content:



And this page: http://fundasmarket.com/?p=60
displays this content:



Unless I'm misunderstanding you, it appears that the dripped content is different on each page...

Eric
  #10  
Old August 27th, 2013, 06:29 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

Thanks... I wrote you before your message that this:

"hello! in the moment I've changed back the URL of the store in the factory to "store" (to dont have the stor as home page) the links of the blog go to the right place...

why? I dont know...!"
  #11  
Old August 27th, 2013, 06:30 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by atlantistarget View Post
hello! in the moment I've changed back the URL of the store in the factory to "store" (to dont have the stor as home page) the links of the blog go to the right place...

why? I dont know...!
What are your settings on this page: Admin > Settings > Reading?
  #12  
Old August 27th, 2013, 06:34 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

Thanks a lot...!

I have a little weird problem now with the generated posts... The title is OK but the description has no recognized special Spanish characters (accents).

Strange that the titles (I see twice and dont know how to turn one one of them...) have every Spanish special characters present but the description hasn't in the right way.

So, just two things:
1. Doubled titled ( I want to get rid the first but I dont see it in the "view"
2. Spanish characters good in titles but no good in description...

Thanks a lot!!!
  #13  
Old August 27th, 2013, 06:45 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by atlantistarget View Post
So, just two things:
1. Doubled titled ( I want to get rid the first but I dont see it in the "view"
2. Spanish characters good in titles but no good in description...

Thanks a lot!!!
Hi

Unfortunately both of these issues are related to how the merchant provided the data. They seem to be placing the product name in the description and also not properly formatting their Spanish descriptions.

There's not much we can do about the data the merchant provides. :-(

Eric
  #14  
Old August 27th, 2013, 06:53 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

thanks Eric...

After testing and testings this is the situation now:

1- The blog posts directs to pages wit the same content (I had to activate againg "store" into "view" in the factory to have the store in the home page and the problem back)

2- In the moment I change some internal of the product list in the category page (as the size of the texts, etc...) all boxes start making some weird things... the position changes, 3 in one row and after 1 in the next row... you can see in all menu items like "samsung", etc...

I know almost nothing about coding... I've learnt what I know from your videos (thanks!)

the code I have now is this:

<div class="pl">
[product.each]
<div class="t1 col3">
<div class="bdr">
<h5 align="center"><a href="[product.link]" title="[product.name]">[product.name]</a></h5>
<div class="thmb"><a href="[product.link]" title="[product.name]">[product.image tag='1']</a></div>
<div class="prc"><strong>[product.currency mode='sign'][product.price]</strong></div>
<p class="desc">[product.description]</p>
<div class="btns">
<a href="[product.link]" title="View details [product.name]" class="dfbutton dforange dfmedium">Detalles</a>
<a href="[product.url direct='0']" title="Buy [product.name]" class="dfbutton dfred dfmedium" rel="nofollow">COMPRA</a>
</div>
<div class="clearingdiv"> </div>
</div>
</div>
[/product.each]
<div class="clearingdiv"> </div>
</div>


Thanks...

Javier
  #15  
Old August 27th, 2013, 07:06 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Can you answer this question :
/show...4187#post44187

Eric
  #16  
Old August 27th, 2013, 07:28 PM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

yes, of course!

Static Page:
Initial Page (nothing selected)
Posts ("Blog" selected)
  #17  
Old August 27th, 2013, 10:28 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by atlantistarget View Post
yes, of course!

Static Page:
Initial Page (nothing selected)
Posts ("Blog" selected)
Hi

Try changing your permalink to something other than "Default" here: Admin > Settings > Permalinks

Eric
  #18  
Old August 28th, 2013, 04:48 AM
atlantistarget atlantistarget is offline
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 27
Default

Thanks... I'll try and tell you restults... and about the point number 2:

"2- In the moment I change some internal of the product list in the category page (as the size of the texts, etc...) all boxes start making some weird things... the position changes, 3 in one row and after 1 in the next row... you can see in all menu items like "samsung", etc..."

Waiting for your reply and thanks again...

Javier
  #19  
Old August 28th, 2013, 07:02 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi
Quote:
Originally Posted by atlantistarget View Post
"2- In the moment I change some internal of the product list in the category page (as the size of the texts, etc...) all boxes start making some weird things... the position changes, 3 in one row and after 1 in the next row... you can see in all menu items like "samsung", etc..."
I don't know what you did, what your intention was or what happened so it's impossible for me to say exactly how to fix the issue.

However if you edit some of the HTML, chances are you will need to update your CSS file with the corresponding CSS to compensate for your changes.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.