Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old May 29th, 2013, 07:16 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default Comp Set Id's

HI Eric,
I have a comp set:

[DFR:Embed Comparison Set?p=6501536025085]


And its only displaying about 5 merchant prices.

However if I swap the id number over with another one it displays all 12 merchants.

[DFR:Embed Comparison Set?p=1916001293763857]

Why is this? Should it display all 12 no matter which merchant id I select in the comp set?
  #2  
Old May 29th, 2013, 07:39 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

What store are you referring to?

Eric
  #3  
Old May 29th, 2013, 07:46 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

Sorry mate:

UK Games Toys Gadgets UK

http://gamestoysgadgets.co.uk/uncate...is-a-test-page

Its the first comp set, which now works correctly after swapping over the id. BUt ive created lots of these and concerned many of them may have this problem explained above, but dont know why
  #4  
Old May 29th, 2013, 07:52 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

OK, if you find another comp set is having this problem let me know the ID of the master product.

Eric
  #5  
Old May 29th, 2013, 07:57 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

RIGHT OK MATE WILL DO

CHEERS
  #6  
Old May 29th, 2013, 08:00 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

Just a thought Eric
Should I only ever use the master product as the ID?

Also what happens if that master say "argos" runs out of stock, will the comp set continue working without its listing?
  #7  
Old May 29th, 2013, 08:01 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

You can use any ID within the set.

The comp set will continue working unless the ID you are passing to the shortcode is the product that's removed from your store.

Eric
  #8  
Old May 29th, 2013, 08:05 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

right ok thats fine. Just what I thought

SO unless i remove the ID from the store itself..which i never do. Then it will always work.


Thanks
  #9  
Old May 29th, 2013, 08:09 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Or unless that product is removed from the merchant's data feed by the merchant.
  #10  
Old May 29th, 2013, 08:12 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

oohh right..well that could create problems couldnt it?

That Means I have to check each model/product regularly as if a merchant stops selling it, the whole comp set wont show?
  #11  
Old May 29th, 2013, 08:17 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Yes, but a lot of merchants don't remove products from their data feeds that often.
  #12  
Old May 29th, 2013, 08:24 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

right ok..Well hopefully it wont affect to many sets i have.. As you can image if you aiming for 400 plus products on a website you dont want to have to check them regularly!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
comp sets macfink Questions 1 November 26th, 2012 10:24 PM
Problem with comp set youngy Questions 3 February 6th, 2012 01:42 PM
tweaking text in Comp Boxes youngy Questions 3 December 23rd, 2011 10:26 AM
Comp Sets not showing youngy Questions 2 December 23rd, 2011 08:29 AM
Comp Set not fully displaying youngy Questions 12 December 19th, 2011 04:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.