Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old December 11th, 2012, 10:15 AM
paulinethomas paulinethomas is offline
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 84
Default edit <H1> tags

Store ID: 39587
Website URL: grandevents.co.uk
URL to page in question:

Hi,

All my store <H1> tags are the same, would you know how to change these, I've edited the descriptions, keywords and <head> elements but SEO checks still showing the same H1 for all store categories and some products (all products with filters),

Regards,
Pauline
__________________
ptom
  #2  
Old December 11th, 2012, 10:20 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi Pauline,

First, you should remove the "Store" title from your pages: /show...6077#post16077

Secondly, I would add a Text module to your Category Page > Default view and in the text module set it to this:
HTML Code:
<h1>[category.name]</h1>
Then the right category name will appear between h1 tags on your category pages.

For your product pages, you could change
HTML Code:
<h2><a href="[product.url direct='0']" title="[product.name]" target="_blank" rel="nofollow">[product.name]</a></h2>
To:
HTML Code:
<h1><a href="[product.url direct='0']" title="[product.name]" target="_blank" rel="nofollow">[product.name]</a></h1>
Here: The Factory > Your Store > VIEWS > PRODUCT DETAIL > Default > Product detail module.

Eric
  #3  
Old December 11th, 2012, 10:28 AM
paulinethomas paulinethomas is offline
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 84
Default

Hi,
Thanks Eric, I'll give it a try now, getting no traffic at all so I'm trying to work out what the problem is,

Regards,
Pauline
__________________
ptom
  #4  
Old December 11th, 2012, 11:05 AM
paulinethomas paulinethomas is offline
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 84
Default

Hi Eric,
Have done exactly as you've said but the title store is still showing in my URL's, I did add the code to loop-page.php instead of page.php because the script mention in the link seemed to be there.

Is there anything else I can do to alter this or am I doing something wrong:

my loop-page.php looks like this:

<?php if ( have_posts() ) while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>
<?php if ( is_front_page() ) { ?>
<h2 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h2>
<?php } else { ?>
<h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1>
<?php } ?>

<div class="entry-content">
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-link">' . __( 'Pages:', 'twentyten' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>
<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'twentyten' ), '<span class="edit-link">', '</span>' ); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</div><!-- #post-## -->

<?php comments_template( '', true ); ?>

<?php endwhile; // end of the loop. ?>

Regards,
Pauline
__________________
ptom
  #5  
Old December 11th, 2012, 11:08 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Try this:
HTML Code:
<?php if ( have_posts() ) while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

<?php if (!is_dfr()) : ?>
	<?php if ( is_front_page() ) { ?>
		<h2 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h2>
	<?php } else { ?>
		<h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1>
	<?php } ?>
<?php endif; ?>

<div class="entry-content">
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-link">' . __( 'Pages:', 'twentyten' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>
<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'twentyten' ), '<span class="edit-link">', '</span>' ); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</div><!-- #post-## -->

<?php comments_template( '', true ); ?>

<?php endwhile; // end of the loop. ?>
Eric
  #6  
Old December 11th, 2012, 11:38 AM
paulinethomas paulinethomas is offline
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 84
Default

Hi Eric,

Changed it and it's still there! cleared my cache still no joy, Do I need to change anything in the URL settings?

Thanks,
Pauline
__________________
ptom
  #7  
Old December 11th, 2012, 11:53 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I don't see it any more:



Eric
  #8  
Old December 11th, 2012, 12:04 PM
paulinethomas paulinethomas is offline
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 84
Default

Really sorry, store never did appear at the top of my page, I changed this weeks ago!
I thought you meant in the URL of the page http://grandevents.co.uk/blog/store/category/dress-for-the-event/
Wasted your time, SHOULD READ MORE CAREFULLY..... Thanks for the help with <h1> tags though :-)

Regards,
Pauline.
__________________
ptom
  #9  
Old December 11th, 2012, 12:11 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

No worries!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SEO meta tags edit Dennis Problems 1 July 18th, 2012 12:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.