Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old November 23rd, 2012, 04:50 AM
ponypraat ponypraat is offline
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 188
Default Brands filter empty

Store ID: 40300

I have made a dropdown Brands filter which works but there is only 1 brand in it and that is the one I made myself with a custom product.

For the brands of Tradetracker I don't get them in the dropdown, so I looked at the product info and there is no brand information. Do I have to set this manually of is there a better way?

Miranda
  #2  
Old November 23rd, 2012, 07:28 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by ponypraat View Post
Do I have to set this manually of is there a better way?
Hi Miranda,

Unfortunately, if a merchant has not provided brand information, you will need to add that information to the products in your store manually.

Not all merchants provide brand information in their data feeds.

Eric
  #3  
Old November 23rd, 2012, 08:49 AM
ponypraat ponypraat is offline
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 188
Default

Thank you! I will filter now on keywords but call it brands and with most articles the brand is in the title.

Miranda
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brand Filter - old brands still in the filter rickagter Questions 2 September 20th, 2012 09:43 AM
Brands filter problem Dennis Problems 1 August 8th, 2012 09:26 AM
Negative filter for brands advertisingtech Questions 3 August 11th, 2011 08:37 AM
Brand Filter Drop-Down with All Brands option meperez Questions 8 March 26th, 2011 12:04 AM
Brand Filter = Brands Only show when in Category macfink Questions 3 March 25th, 2011 12:55 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.