Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old November 4th, 2012, 06:48 PM
trymv trymv is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Default Weird product feed.

Store connection key: 13tsz0oslpt8w26y

I seem to get a weird product feed on this one. I had it on another shop before, but I can't figure out what I did to change it. Can you see anything obvious?
  #2  
Old November 4th, 2012, 07:57 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

What do you mean? I'm not sure what you're referring to.

Eric
  #3  
Old November 5th, 2012, 05:20 AM
trymv trymv is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Default

I would like to have my products show 3 by 3 like on http://topazrings.americanringstore.com

Instead, they show up one a one product per line basis like on http://celticrings.americanringstore.com/

Can you see what I'm doing wrong? I tried to change the theme, but the result is the same, which leads me to believe that I have set something wrong in datafeedr.
  #4  
Old November 5th, 2012, 07:02 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Did you delete the page named "Store" from WordPress? If so, you must restore it from the Trash. If it's gone permanently, you must recreate it. The "Store" page is required.

Eric
  #5  
Old November 5th, 2012, 08:32 AM
trymv trymv is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Default

I have deleted that page from both topaz and celtic, while topaz works and celtic does not. Just to test it, I now recreated it on the celtic site and updated products and settings. It still looks the same.
  #6  
Old November 5th, 2012, 08:37 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I see you are trying to host the CSS file locally. Have you created the directory here: WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Directories?

Eric
  #7  
Old November 5th, 2012, 05:15 PM
trymv trymv is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Default

Thanks Eric

That was it. I knew it was something simple that I had forgotten to do
Thanks for pointing it out. Now I'll know where to look if it happens again. Have a good one!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backend looks weird and I can't update products Sternberg Problems 3 June 21st, 2012 02:33 PM
Weird Category problem macfink Problems 1 May 22nd, 2011 10:43 AM
Weird Indexing behavior Jardini Problems 8 April 14th, 2011 02:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.