Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old April 14th, 2012, 07:37 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default fancy-dressoutfits.com - UK Feed not showing

Hi Eric, Do you have any idea why the UK (fancy-dressoutfits.com) of the datafeed isnt displaying, but the US side (fancydressoutfits (US) seems to work fine?

Thanks
Dave
  #2  
Old April 14th, 2012, 08:17 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

You seem to have a redirect set up sending your UK homepage to http://fancy-dressoutfits.com/?attachment_id=51. Check any redirects you have in place.

The reason no products are showing is because you have your Product List module on your Category Pages requiring a Custom Query String of "compset_status=2".

Eric
  #3  
Old April 23rd, 2012, 09:13 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

Hi Eric,
Ive tried to figure out how to resolve this but unsure. Ive not made any changes of this site though which is rather strange as to why this would suddenly happen.

And that is the custom string that i do use.

What do I need to do exactly mate?
  #4  
Old April 23rd, 2012, 09:37 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Because you have your Product List module on your Category Pages requiring a Custom Query String of "compset_status=2" and you have 0 comparison sets in your store, there's nothing for your category pages to display.

I would suggest either:

1. Checking the "Use request url" on the Product List settings

2. Or adding comparison sets to your store.

I would prefer step #1 much more than step #2.

Eric
  #5  
Old April 23rd, 2012, 10:07 AM
youngy youngy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 494
Default

Nice One Eric I did option1 and they are now showing!

Cheers mate!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Coupon feed showing all products trymv Problems 9 July 11th, 2011 08:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.