Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old November 28th, 2011, 04:48 PM
TheFerryman TheFerryman is offline
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 266
Default Strange after update

There is something very odd going on after the update. the site seems to be caching parts of pages from another site.
See site 34005, the store page is set to random, so that can't be cached, and is fine, but the pages which can be cached are showing the merchants from store 34516.
Seems to happening in all stores which have been updated.
Regards
Bruce
  #2  
Old November 28th, 2011, 06:30 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

What merchant is appearing on site 34005 which shouldn't?

Eric
  #3  
Old November 28th, 2011, 06:41 PM
TheFerryman TheFerryman is offline
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 266
Default

All the merchant logos in the widget in the sidebar.
It seems to be caching the whole widget from the wrong site.
Maybe you have to have visited the other site first
  #4  
Old November 28th, 2011, 06:47 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Are your stores running on MU?

Eric
  #5  
Old November 28th, 2011, 07:26 PM
TheFerryman TheFerryman is offline
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 266
Default

No, same server, but individual sites
  #6  
Old November 28th, 2011, 07:29 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

OK, we're looking into this.
  #7  
Old November 29th, 2011, 09:48 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

OK, this was a bug and has been fixed. Please upgrade your plugin(s) and update your store(s).

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.