Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old August 11th, 2011, 09:03 AM
klrio klrio is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default Embedding in a post not working

Hi, I'm having a challenge with embedding a product in a post. I had it working the other night and now I'm trying to use it again with no luck. Should it work 100% of the time with ANY product or are there some products that it will not work with? Also, what are some of the common reasons why it would not work? I'm pretty sure I'm doing everything correct but I'm also a newbie. I'm following the directions in the "store building guide". Thanks, Ken
  #2  
Old August 11th, 2011, 09:13 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Please provide key information (as per the posting rules) plus the code you are using.
  #3  
Old August 11th, 2011, 09:19 AM
klrio klrio is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default

Store ID
33183

URL
http://www.paintballgunreviewsandratings.com

page in question
http://www.paintballgunreviewsandrat...paintball-gun/

I have the following embed code in that post
[DFR:Embedded Product?p=965400221249380]
  #4  
Old August 11th, 2011, 09:23 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

You don't have a Custom View named "Embedded Product".



You have a view named "Embed".

Eric
  #5  
Old August 11th, 2011, 09:33 AM
klrio klrio is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default

Well, I did have one, then I deleted it and created the one you see now. Let me try it and see what happens and I 'll update thread.
  #6  
Old August 11th, 2011, 09:38 AM
klrio klrio is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default

It still does not work.

I used this code on the same post:

[DFR:Embed?p=965400221249380]

I also updated the settings on the store prior to testing it out.

Tks, Ken
  #7  
Old August 11th, 2011, 09:46 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

It looks like that product is not in your store.

Product ID 965400221249380 is for "Tippmann A-5 Paintball Gun with Response Trigger" which I do not see in your store anywhere.
  #8  
Old August 11th, 2011, 09:53 AM
klrio klrio is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default

OK..definitely could be it. I didn't check whether it was in the store. Good to know. I'll check it out. Tks, Ken
  #9  
Old August 11th, 2011, 10:01 AM
klrio klrio is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default

That was it. I was using the Merchant and Network discovery tool to find a specific product and wasn't double checking to ensure the product was already in my store prior to embedding it. Thanks for the help, Ken
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Embedding an entire category in a post badm00n Questions 1 January 10th, 2011 03:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.