Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old June 3rd, 2012, 07:28 PM
bkozlowski bkozlowski is offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 73
Default Adding onclick="" to Sorting Template

Hi Eric,

I'd want to just use the Products Per Page aspect of the Sorting Template and also have the Dropdown set to onclick (I think thats the term?). Almost every site that I run across has this kind of functionality and I was wonder how to add it?

Example: http://gifts.com

Thanks!
  #2  
Old June 3rd, 2012, 09:14 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Here's how to add a sorting template: http://www.datafeedr.com/videos?vide...rc=yt#videotop

Adding the onChange() action is covered here: /show...light=onchange

Eric
  #3  
Old June 5th, 2012, 08:13 AM
bkozlowski bkozlowski is offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 73
Default

Do you know if there is a way to show the current value? Ex: If a user clicks 48 products the drop down will show 12 as the value.

Thanks
  #4  
Old June 5th, 2012, 08:46 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Since you're not using the built-in form_select() function, you'll need to do something like this:

HTML Code:
<option value="16"<?php if (@$_GET['ppp']==16) { echo ' checked="checked"'; } ?>>16</option>
Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Price Filter" shows only Front Page "Product selection" items joe2bron Questions 1 March 15th, 2012 03:01 PM
How To Display A " Buy" Button In Product List Template erin Questions 8 September 24th, 2011 08:52 AM
Sorting by "Random" issue pagerankone Problems 2 April 8th, 2011 05:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.