Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old May 27th, 2011, 06:25 PM
amindana amindana is offline
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 30
Default Tesco datafeed

I've just uploaded products into my store for the Tesco brand, when testing one of the links, I got the following:

Quote:
This link is not active, please inform the webmaster. If you are the webmaster please contact your local TradeDoubler Support.

TradeDoubler
Can you please advise

Update.. all the links are now coming up with the message!!

Last edited by amindana : May 27th, 2011 at 06:26 PM.
  #2  
Old May 27th, 2011, 07:15 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Have you been approved by the merchant(s) at Tradedoubler?

Eric
  #3  
Old May 27th, 2011, 07:44 PM
amindana amindana is offline
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 30
Default Tesco feed

yes I have....

but you know what I forgot to put my site affiliate ID, so I did and updated the full product list and it works...

Very sorry to take up your time looking into this issue, and thank you for the fast and fantastic support so far.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.