Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old April 10th, 2011, 03:08 PM
macfink macfink is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 685
Default Merchant Logo

Hi Eric,

Have i named my merchant logo's correctly? Or was i just meant to use the ID only?

http://rideonsurfshop.co.uk/images/merchant_logo/

I have made a directory and added the location to WP datafeedr /images/merchant_logo

However, my logos dont appear? http://rideonsurfshop.co.uk/wetsuit-...5200002422677/
__________________
ID 30949
Website:
http://www.freakfish.co.uk/
  #2  
Old April 10th, 2011, 03:12 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

The image names should be MERCHANT_ID.IMAGE_EXTENDION.

Examples:

123456.jpg
6789.gif

Here's more info: http://www.datafeedr.com/docs/item/132

Eric
  #3  
Old July 7th, 2011, 08:33 AM
macfink macfink is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 685
Default

Hi There,

I have moved the website to another domain. http://www.freakfish.co.uk/surf-prod...2202075403542/

Do you know why the merchant images are showing, or how i change the location of the directory to point to the new folder?
__________________
ID 30949
Website:
http://www.freakfish.co.uk/
  #4  
Old July 7th, 2011, 09:10 AM
macfink macfink is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 685
Default

solved
__________________
ID 30949
Website:
http://www.freakfish.co.uk/
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Merchant Logo not showing sylviathewitch Problems 2 March 7th, 2011 10:25 AM
Merchant logo causing description problem alistair Problems 2 February 22nd, 2011 02:46 AM
How do I display a merchant logo? drobertsbiz Questions 11 January 23rd, 2011 09:42 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.