Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old December 25th, 2014, 05:57 PM
rcdf14 rcdf14 is offline
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 8
Default Tomtop image errors

I've noticed with ANY tomtop.com products in the datafeedr members area - "error loading image" shows in every category these products are in.

In any of the category pages of my site where these products are, you don't see any image - just the same words as the "Description", but in blue (clickable} link text.

I have quite a few Tomtop products on my site. It appears Tomtop has trouble with their images. They show on the tomtop.com site, but not in datafeeds - I was wondering if anything can be done about this.

Thanks
  #2  
Old December 25th, 2014, 06:50 PM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

TOMTOP provides thumbnail images like this

http://www.tomtop.com/media/catalog/...468-5-06bc.jpg

http://www.tomtop.com/media/catalog/...636-3-88b7.jpg

http://www.tomtop.com/media/catalog/...630-3-ce14.jpg

Only merchant can fix this by providing the right thumbnail image URLs in the feed. Also note that the feed hasn't been updated by the merchant since 10/28/14.

Because the merchant provides VALID product image URLs (click the "more info" link under a product record to see that) you could eventually replace in your category view each occurrence of [product.thumbnail with [product.image

Then click the "Update Products & Settings" button in plugin. Note that the above change will affect the images of your other merchants in the store as well.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken image links - coming from google image search keithlefty Questions 16 July 14th, 2013 09:09 AM
focalprice 404 errors tewfic Problems 1 January 30th, 2013 05:04 AM
Two errors I have come across ccgmark Problems 7 January 8th, 2011 03:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.