Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old September 26th, 2014, 10:11 AM
yankeestonk yankeestonk is offline
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 605
Default specific results on store front page

http://saveongolf.net

Hi Stefan/Eric,

On my store front page I display an "example" feed of 4 items. I'll post the code below if you can give me some advice. What I'd like to show there are random products OR a particular category. (Maybe "Drivers" etc.) Right now when the page opens I get the same 4 items everytime even after I refresh the page. Can you look at the code and see if I'm missing something here?

Also, what would I do to have products randomly display from a specific category like I mentioned above.

And can I make 4 items of my choosing land there? Or maybe create a hidden category of 20 items that will randomly land there?

here's the code if you need to see it.

<!-- Product List -->
<ul class="products grid">
<div class="pl">
[product.each]
<div class="t1 col4">
<div class="bdr">
<h2><a href="[product.link]" title="[product.name]">[product.name]</a></h2>
<div class="thmb"><a href="[product.link]" title="[product.name]">[product.thumbnail tag='1']</a></div>


<?php if ($product->saleprice > 0 && $product->saleprice < $product->price) { ?>
<div class="prc">
<small>
<span style="text-decoration: line-through;">[product.currency mode='sign'][product.price]</span>
<span style="font-weight: bold; color:red;">[product.currency mode='sign'][product.saleprice]</span>
</small>
</div>
<?php } else { ?>
<div class="prc">
<small>
[product.currency mode='sign'][product.price]
</small>
</div>
<?php } ?>
<p class="desc">[product.description]</p>
<div class="logo">[product.merchant_logo]</div>
<div class="btns">
<?php if ( $product->compset_status > 0 ) : ?>
<a href="[product.link]" class="dfbutton dforange dfmedium dfrounded" title="Find the best price for [product.name]">Compare Prices</a>
<?php else : ?>
<a href="[product.link]" class="dfbutton dfgreen dfmedium dfrounded" title="View details of [product.name]">Details</a>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="clearingdiv"> </div>
</div>
</div>
[/product.each]
<div class="clearingdiv"> </div>
</div>
</ul>
<!-- /Product List -->

Thanks so much,
Ken
  #2  
Old September 26th, 2014, 10:41 AM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

Please watch this video: http://www.datafeedr.com/videos/?vid...rc=yt#videotop
  #3  
Old September 26th, 2014, 11:38 AM
yankeestonk yankeestonk is offline
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 605
Default

did and I've got it! Thanks Stefan and thanks for removing all the amazon links!!!!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Store front page macfink Questions 1 January 27th, 2013 10:57 AM
How do I get just store name and brand on my store front page wordpress site netician Questions 1 October 1st, 2012 01:03 PM
Changing Store Home Page FROM Site Front Page markz Problems 10 January 29th, 2012 12:13 PM
All page links go to store front page tex22 Problems 10 April 20th, 2011 12:41 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.