Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old November 13th, 2012, 03:53 PM
shoespecialists shoespecialists is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 100
Default Light Box

Store ID: shoespecialists
Website URL: http://mensleathershoesonline.co.uk
URL to page in question: Light Box

Hi can anyone please tell me if it is possible to use a light box on the products?

Thanks
Mark
  #2  
Old November 13th, 2012, 05:54 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Yes, it's possible but you'll need to integrate the Lightbox code into your views.

Eric
  #3  
Old November 15th, 2012, 04:06 PM
shoespecialists shoespecialists is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 100
Default

Hi Eric thanks for the reply can i use a word press plugin for light box?

Thanks

Mark
  #4  
Old November 15th, 2012, 06:12 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by shoespecialists View Post
Hi Eric thanks for the reply can i use a word press plugin for light box?
Probably.
  #5  
Old November 17th, 2012, 09:25 AM
shoespecialists shoespecialists is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 100
Default

Hi Eric could you please tell me if integrating the light box in to the views is a complicated job?

Many thanks

Mark
  #6  
Old November 17th, 2012, 11:59 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi Mark,

I can't imagine it being too complicated.

Eric
  #7  
Old November 22nd, 2012, 10:29 AM
shoespecialists shoespecialists is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 100
Default

Hi is it possible to increase the size of my product images?
  #8  
Old November 22nd, 2012, 10:48 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

The largest image we get is stored in the [product.image] tag (or $product->image in PHP).

If you are using that tag and the image is small, you'll need to ask the merchant(s) to provide larger images in their data feed.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.