Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old February 21st, 2011, 04:14 PM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default trailing slash on category page

Hi,

I want a trailing slash on call my category pages.

I current use this for my category page

/%cs/

so this could be www.domain.com/shoes/ where shoes is the category

The issue I have is there is no trailing slash /

Current: www.domain.com/shoes
Want: www.domain.com/shoes/

Both resolve a 200 which would result in a duplicate content filter.

Can you advise?

Great work on version 3 - installed today and love it!
  #2  
Old February 21st, 2011, 04:19 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

What are your URL settings on your Permalinks page?
  #3  
Old February 21st, 2011, 04:25 PM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default

DFR Settings:

some-slug /%cs/ ok
some-slug/some-slug-123456789 /%cs/%ps-%pi/ ok
image/123456789/some-slug /image/%pi/%ps/ ok
thumbnail/123456789/some-slug /thumbnail/%pi/%ps/ ok
product/buy/123456789/some-slug /product/buy/%pi/%ps/ ok
tags/tag-one,tag-two /tags/%t/ ok
s/search s/search/ ok
style.css /style.css

Wordpress Settings:

/%category%/%postname%.html

Thanks
  #4  
Old February 21st, 2011, 04:37 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

This seems to be a bug.
  #5  
Old February 21st, 2011, 04:44 PM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default

Does that mean it will be fixed or is there a work around?

Thanks
  #6  
Old February 21st, 2011, 04:56 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

It has been submitted to our list of bugs to be fixed. It's basically a conflict between the Permalink settings and the URL Settings. If your Permalink Settings had a trailing slash (instead of .html), then it would work but that's hardly a workaround.

I will update this thread when this issue has been fixed.

Eric
  #7  
Old February 21st, 2011, 04:57 PM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default

Suits me - will change - thanks.

Glad I found a bug
  #8  
Old February 21st, 2011, 04:58 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by estuary View Post
Glad I found a bug
Me too!
  #9  
Old February 21st, 2011, 10:14 PM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default

Just to let you know that I tried the work around and that did not work.

I tried:

Wordpress settings:

/%category%/%postname%

and

/%category%/%postname%/

neither worked as one applied a trailing slash to a product and not to category and vice versa.

Thanks
  #10  
Old February 22nd, 2011, 10:08 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

That's strange... It works for me. Do you have any other plugin that might be modifying your URLs like All in One SEO or something like that?
  #11  
Old February 22nd, 2011, 04:34 PM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default

nope no other plugins....

Is Datafeedr treating datafeedr products as pages and not posts?
  #12  
Old February 22nd, 2011, 04:35 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by estuary View Post
Is Datafeedr treating datafeedr products as pages and not posts?
Neither.

I've filed this as a bug. I will update this thread once the bug is fixed.
  #13  
Old March 10th, 2011, 02:38 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

This has been fixed in Version 3.1 and is now available.
  #14  
Old May 7th, 2011, 08:34 AM
estuary estuary is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default

Hi,

I am running version 3.1.5.3214

Still having issue with trailing slashes on category... both

/category/ and /category resolve a 200

Category slug is: /%cs/
Product slug is: /%cs/%ps-%pi.html

Thanks
Carl
  #15  
Old May 7th, 2011, 08:43 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi Carl,

Sorry about that. I'm not sure why I posted that this was fixed in 3.1 because it was scheduled for (and has been fixed in) version 3.2. We have not released 3.2 yet but it should be soon.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Meta Data and Category Desciption on Default Category Page View cashnow Problems 5 February 4th, 2011 11:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.