Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 12th, 2011, 08:22 PM
colorblind colorblind is offline
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Brand Filters Not Working

Hi,

I have a site, start-catering.com, that is using the newest version of datafeedr and is on WP. My store number is 34064. Everything works fine, until I try to apply any sort of filter. I'm using a permalink structure of /%postname%/, have updated my .htaccess file, and my store's URL settings in the Factory are fine.

Basically, every time I try to apply any sort of filter (brand, merchant, price) the site takes me back to the homepage. Any suggestions?
  #2  
Old October 12th, 2011, 08:33 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

I am guessing that you have a plugin that is overriding default Datafeedr behaviour and redirecting pages back to your homepage.

What are the names of all the active plugins you have installed?

Eric
  #3  
Old October 13th, 2011, 01:07 PM
colorblind colorblind is offline
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default

Woohoo! Thanks Eric! It was one of my plugins. I went through and looked at the plugins that I had that were associated with link structure, and figured it out. Thanks for the quick response!

P.S. I'm loving Datafeedr so far.
  #4  
Old October 13th, 2011, 01:11 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Great, which one was it?
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
brand filter stop working primitip Questions 7 August 9th, 2011 11:18 AM
Brand filer not working.... gutfeelboy Questions 2 June 29th, 2011 09:44 AM
Multiple filters trymv Problems 2 May 6th, 2011 10:42 AM
Consolidating Widget Brand Filters meperez Questions 1 March 27th, 2011 05:30 PM
Remove ALL Filters feri Questions 4 March 6th, 2011 02:50 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.