Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old December 5th, 2012, 09:46 AM
zero8nl zero8nl is offline
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 12
Default Every page contains canonical link

Every page on my website contains a canonical link, is that correct??

Even the product detail pages contain a canonical link to the store homepage. In my opinion, search engines like Google, won't be able to index the product detail pages this way. Is that right?

Website URL: http://sportwinkeloutlet.nl
  #2  
Old December 5th, 2012, 10:21 AM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

It's the Yoast plugin that's adding the canonical link tag.

Can you add the following code to your theme's functions.php file:

PHP Code:
function dfr_remove_wpseo_canonical$canonical ) {
    if (
is_dfr()) {
        
$canonical false;
    }
    return 
$canonical;
}
add_filter'wpseo_canonical''dfr_remove_wpseo_canonical' ); 

Last edited by stefan : February 17th, 2013 at 09:26 AM.
  #3  
Old December 5th, 2012, 10:31 AM
zero8nl zero8nl is offline
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by stefan View Post
It's the Yoast plugin that's adding the canonical link tag.

Can you add the following code to your theme's functions.php file:

PHP Code:
function dfr_remove_wpseo_canonical$canonical ) {
    if (
is_dfr()) {
        
$canonical false;
    }
    return 
$canonical;
}
add_filter'wpseo_canonical''dfr_remove_wpseo_canonical' ); 
Thank you for your quick response. Your solution works

Last edited by stefan : February 17th, 2013 at 09:26 AM.
  #4  
Old August 3rd, 2013, 04:27 PM
thk1976 thk1976 is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 232
Default

Store ID: 19aqz49rqhmknf5v
Website URL: http://www.modetrends.dk/
URL to page in question: http://www.modetrends.dk/category/pumps/

I have installed the yoast seo plugin on my site. But i have problems with the sitetitle on my categories, they dont have the categorytitle anymore.
  #5  
Old August 3rd, 2013, 10:40 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

This should help:
http://www.datafeedr.com/forums/show...5757#post35757

Eric
  #6  
Old October 1st, 2013, 12:55 AM
fasterprofit fasterprofit is offline
 
Join Date: Sep 2013
Location: Australia
Posts: 22
Default

Where do I place the code in the functions.php file Eric? Thanks Michelle Don't worry i found another post with the answer. Hope I have done it right.

Last edited by fasterprofit : October 1st, 2013 at 12:58 AM.
  #7  
Old October 1st, 2013, 09:09 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by fasterprofit View Post
Where do I place the code in the functions.php file Eric? Thanks Michelle Don't worry i found another post with the answer. Hope I have done it right.
If you have done it to this site http://cafeownersguide.com/store/category/cookware/ it's not working. I still see an incorrect canonical tag in your <head> element.
  #8  
Old October 1st, 2013, 05:37 PM
fasterprofit fasterprofit is offline
 
Join Date: Sep 2013
Location: Australia
Posts: 22
Default

Ok, so maybe I didn't do it right. Is there a video or instruction page on this one? I just popped the code at the end of the php as mentioned in another post. What do I need to look for to see what is wrong with it? Cheers Michelle
  #9  
Old October 1st, 2013, 06:24 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Can you copy and paste your functions.php file here?
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Store page user's enter or click the buy link in the store page iscube Questions 4 October 11th, 2012 01:01 AM
How to get my sale items page link back cevvitamins Questions 7 June 11th, 2012 09:20 AM
I want link to open in a new page marcaustin Questions 1 September 15th, 2011 07:42 PM
product link goes to merchant home page onlineshopper Problems 1 May 23rd, 2011 04:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.