Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 23rd, 2012, 03:08 PM
thk1976 thk1976 is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 232
Default Blog posts wont show

I made the store my frontpage. But now i can't view the blogpost, when i click on the blogpost under "nye indlęg" - nothing happens. How can i change this?

Store ID: 1727z9pgtyc2oba4
Website URL: http://www.billigjumpsuit.dk/24/
URL to page in question: http://www.billigjumpsuit.dk/24/
  #2  
Old October 23rd, 2012, 03:36 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

What are your settings here: WordPress Admin Area > Settings > Reading > Front page displays ?

Eric
  #3  
Old October 23rd, 2012, 03:45 PM
thk1976 thk1976 is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 232
Default

The setting here is "new post".

I followed these instructions http://www.datafeedr.com/videos?vide...rc=yt#videotop

I want the store on the front page, but i still want to be able to post articles as blog posts
  #4  
Old October 23rd, 2012, 04:08 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

It might be your Permalink settings are conflicting with Datafeedr. What do you have for your Permalink settings?

Eric
  #5  
Old October 23rd, 2012, 04:18 PM
thk1976 thk1976 is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 232
Default

Hi, its set to the name of the post
  #6  
Old October 23rd, 2012, 04:18 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Can you post what you have exactly?
  #7  
Old October 23rd, 2012, 04:20 PM
thk1976 thk1976 is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 232
Default

I solved it, thankyou very much, it was a permalink issue
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blog posts do not display prices harry81 Problems 4 February 24th, 2011 09:20 AM
Embed products within your blog posts... Coming Soon! Eric News & Announcements 0 April 16th, 2008 06:54 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.