Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (/index.php)
-   Questions (/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Drip Problem (/showthread.php?t=9527)

atlantistarget August 27th, 2013 01:50 PM

Drip Problem
 
Hello, My drips are been posted in this format:

"Plastic Plaint Pattern Back Skin Cover/Case Screen Protector and LED Diffused Reflection Protector for iPhone 4G (Black)
[DFR:drip?p=1805902057140511]"

Yo can see them here
http://fundasmarket.com/?p=16&previe...nce=aaed21eee5

I thinks that the [DFR:drip?p=1805902057140511] doesn't convert into any content. its just a text for my wordpress...

thanks for your earlier reply...

Javier

Eric August 27th, 2013 01:55 PM

Hi,

Welcome to the forums!

Can you publish the post and send a link to the published dripped post?

Eric

atlantistarget August 27th, 2013 03:55 PM

Thanks Eric. Sorry but Im new in all of your system... could you please be more specific? I cant understand what do you want me to do...

Thanks...

Eric August 27th, 2013 04:01 PM

hi

The link that you sent doesn't work if you're not logged into your blog. Therefore I can't see the page that you linked to. Can you publish the post and then send the link to the posts on your website?

Thanks
Eric

atlantistarget August 27th, 2013 05:38 PM

Hello and Thanks Eric... Now I can see messages in the blog but all titles drive to the same page ? all go to http://fundasmarket.com/?p=56

Thanks...

Javier

Eric August 27th, 2013 05:45 PM

Hi

Try changing your permalink to something other than default here: Settings > Permalinks

Eric

atlantistarget August 27th, 2013 06:18 PM

Thanks... may be I didn't explain well... all articles generated by drip are in the blog. All of them go to different pages page_id=57, 60, etc., etc., etc... but the content of all of them generated by crid is the same content (with different links)... is important to note that in the blog appear different but after, each different page generated has the same content...

You can try to see it...

This is the blog:

http://fundasmarket.com/?page_id=37


and you can go to any article and all have the same generated content

atlantistarget August 27th, 2013 06:23 PM

hello! in the moment I've changed back the URL of the store in the factory to "store" (to dont have the stor as home page) the links of the blog go to the right place...

why? I dont know...!

Eric August 27th, 2013 06:28 PM

Hi,

Quote:

Originally Posted by atlantistarget (Post 44183)
but the content of all of them generated by crid is the same content (with different links)... is important to note that in the blog appear different but after, each different page generated has the same content...

and you can go to any article and all have the same generated content

I'm seeing different content on different pages. For example:

This page: http://fundasmarket.com/?p=61
Displays this content:



And this page: http://fundasmarket.com/?p=60
displays this content:



Unless I'm misunderstanding you, it appears that the dripped content is different on each page...

Eric

atlantistarget August 27th, 2013 06:29 PM

Thanks... I wrote you before your message that this:

"hello! in the moment I've changed back the URL of the store in the factory to "store" (to dont have the stor as home page) the links of the blog go to the right place...

why? I dont know...!"

Eric August 27th, 2013 06:30 PM

Quote:

Originally Posted by atlantistarget (Post 44184)
hello! in the moment I've changed back the URL of the store in the factory to "store" (to dont have the stor as home page) the links of the blog go to the right place...

why? I dont know...!

What are your settings on this page: Admin > Settings > Reading?

atlantistarget August 27th, 2013 06:34 PM

Thanks a lot...!

I have a little weird problem now with the generated posts... The title is OK but the description has no recognized special Spanish characters (accents).

Strange that the titles (I see twice and dont know how to turn one one of them...) have every Spanish special characters present but the description hasn't in the right way.

So, just two things:
1. Doubled titled ( I want to get rid the first but I dont see it in the "view"
2. Spanish characters good in titles but no good in description...

Thanks a lot!!!

Eric August 27th, 2013 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by atlantistarget (Post 44188)
So, just two things:
1. Doubled titled ( I want to get rid the first but I dont see it in the "view"
2. Spanish characters good in titles but no good in description...

Thanks a lot!!!

Hi

Unfortunately both of these issues are related to how the merchant provided the data. They seem to be placing the product name in the description and also not properly formatting their Spanish descriptions.

There's not much we can do about the data the merchant provides. :-(

Eric

atlantistarget August 27th, 2013 06:53 PM

thanks Eric...

After testing and testings this is the situation now:

1- The blog posts directs to pages wit the same content (I had to activate againg "store" into "view" in the factory to have the store in the home page and the problem back)

2- In the moment I change some internal of the product list in the category page (as the size of the texts, etc...) all boxes start making some weird things... the position changes, 3 in one row and after 1 in the next row... you can see in all menu items like "samsung", etc...

I know almost nothing about coding... I've learnt what I know from your videos (thanks!)

the code I have now is this:

<div class="pl">
[product.each]
<div class="t1 col3">
<div class="bdr">
<h5 align="center"><a href="[product.link]" title="[product.name]">[product.name]</a></h5>
<div class="thmb"><a href="[product.link]" title="[product.name]">[product.image tag='1']</a></div>
<div class="prc"><strong>[product.currency mode='sign'][product.price]</strong></div>
<p class="desc">[product.description]</p>
<div class="btns">
<a href="[product.link]" title="View details [product.name]" class="dfbutton dforange dfmedium">Detalles</a>
<a href="[product.url direct='0']" title="Buy [product.name]" class="dfbutton dfred dfmedium" rel="nofollow">COMPRA</a>
</div>
<div class="clearingdiv"> </div>
</div>
</div>
[/product.each]
<div class="clearingdiv"> </div>
</div>


Thanks...

Javier

Eric August 27th, 2013 07:06 PM

Hi

Can you answer this question :
/show...4187#post44187

Eric

atlantistarget August 27th, 2013 07:28 PM

yes, of course!

Static Page:
Initial Page (nothing selected)
Posts ("Blog" selected)

Eric August 27th, 2013 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by atlantistarget (Post 44192)
yes, of course!

Static Page:
Initial Page (nothing selected)
Posts ("Blog" selected)

Hi

Try changing your permalink to something other than "Default" here: Admin > Settings > Permalinks

Eric

atlantistarget August 28th, 2013 04:48 AM

Thanks... I'll try and tell you restults... and about the point number 2:

"2- In the moment I change some internal of the product list in the category page (as the size of the texts, etc...) all boxes start making some weird things... the position changes, 3 in one row and after 1 in the next row... you can see in all menu items like "samsung", etc..."

Waiting for your reply and thanks again...

Javier

Eric August 28th, 2013 07:02 AM

Hi
Quote:

Originally Posted by atlantistarget (Post 44196)
"2- In the moment I change some internal of the product list in the category page (as the size of the texts, etc...) all boxes start making some weird things... the position changes, 3 in one row and after 1 in the next row... you can see in all menu items like "samsung", etc..."

I don't know what you did, what your intention was or what happened so it's impossible for me to say exactly how to fix the issue.

However if you edit some of the HTML, chances are you will need to update your CSS file with the corresponding CSS to compensate for your changes.

Eric


All times are GMT -5. The time now is 01:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.