Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (/index.php)
-   Upgrading from V1 to V3 (/forumdisplay.php?f=72)
-   -   No Pics in posts and no redirect to product (/showthread.php?t=3722)

lanarkchiro January 20th, 2011 12:50 AM

No Pics in posts and no redirect to product
 
Been upgrading my sites, this is the first where there are no pics in the posts and when you click on the title in the posts, it does not redirect to product but back to the post itself. Any Suggestions?
shawni

Eric January 20th, 2011 09:42 AM

Quote:

Originally Posted by lanarkchiro (Post 16986)
Any Suggestions?

Yes. Please provide more information as stated in the posting rules & guidelines.

lanarkchiro January 20th, 2011 02:56 PM

sorry,
 
I think i have it figured out. I checked today after thinking about it. The new posts with the new version work great. I think the posts i looked at was no longer in my store? Would this be the reason the old posts did not redirect to the product? I lost one of my merchants,so i think that could be a product from them? Sorry to bother you
shawni

Eric January 20th, 2011 03:09 PM

Yes, this could be the reason.

lanarkchiro January 21st, 2011 08:40 PM

still having issues
 
I do not use those plugins. I tried to disable a few of mine just to double check, but nothing. When i click on the posts, it just refreshes the post itself and goes nowhere, and there is no image.
It keeps happening to all my sites except 2 that i am upgrading.
I dont know how else to explain.
here is one of the sites
http://coffeebeanky.com
i left the posts in the sidebars so you could see what i mean
sorry to be such a bother
shawni

Eric January 21st, 2011 09:35 PM

Hi

I think you are referring to dripped products. Were those dripped by the Version 1 plugin or the Version 3 plugin?

What are your Permalink Settings?

Also, I do not see a buy link so I'm not sure what you are clicking that would make the page refresh. If you are just clicking the title, that would be expected behavior as that is how your theme is configured.

After you made your changes in the Factory did you update your store using the [Update Products and Settings] button?

When I click the Buy button from this page I am properly redirected to the merchant's website.

I'm confused as to what you are referring to on your website and what has already been done and how the content in your blog got there...

Eric


All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.