Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 16th, 2013, 02:51 PM
Sheridan Sheridan is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 36
Default Gaps on product page

Any idea why I have two gaps with missing products on this page please?

http://www.teasmade.info/store/category/accessories/

(Oh and btw the House of Bath store logo seems to be missing!)

Sheridan
  #2  
Old January 16th, 2013, 02:54 PM
Sheridan Sheridan is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 36
Default

Did some cross browser testing. In Firefox the words House of Bath appear instead of the logo, but in Chrome there is just a missing graphic placeholder.
  #3  
Old January 16th, 2013, 02:57 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Try replacing:
Code:
[product.merchant_logo]
With this:
HTML Code:
<img src="[product.merchant_logo tag='0']" width="150" height="40" alt="[product.name]" />
This forum can be used to request logos.

Eric
  #4  
Old January 16th, 2013, 04:26 PM
Sheridan Sheridan is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 36
Default

Thanks!
That successfully sorted out the gaps, but I still have a missing graphic placeholder in Chrome
Shouldn't the alt be a product merchant name rather than product name?? Would that do it?
  #5  
Old January 16th, 2013, 04:38 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Yes, you're right. Change .name to .merchant
  #6  
Old January 16th, 2013, 04:54 PM
Sheridan Sheridan is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 36
Default

Not yet... Still just a placeholder. Code now reads:

<p align="center"><img src="[product.merchant_logo tag='0']" width="150" height="40" alt="[product.merchant]" /></p>

Incidentally... do you ever sleep?! So impressed by your support!
  #7  
Old January 16th, 2013, 06:11 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

It seems the alt attribute doesn't necessarily show the alt text when an image is missing. After a read of a bunch of websites, it seems this feature of the alt attribute is poorly supported by browsers... it's mostly for accessibility.

So I'd recommend determining which merchant logos you need and then post a request here: http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=13

Eric
  #8  
Old January 17th, 2013, 04:05 AM
Sheridan Sheridan is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 36
Default

Thanks, have done so. I wonder whether a default blank png would be a good compromise to have in the script?
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Display coupons on a product details page from same merchant as the product Eric Tips, Tricks & Tutorials 73 December 9th, 2014 11:06 PM
Product List Grid Gaps faith Questions 6 September 2nd, 2012 04:32 PM
Gaps In Product Listings lookingreem Problems 2 July 18th, 2012 09:24 PM
Product Details page doesn't show full Product info cevvitamins Questions 1 May 18th, 2012 01:40 PM
Gaps in product display meperez Problems 6 November 4th, 2011 08:56 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.