Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Tips, Tricks & Tutorials
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 24th, 2012, 08:38 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default StoreYa integration



We're excited to announce that we've teamed up with StoreYa.com to enable you to embed your Datafeedr store as a Page in your Facebook account.

Here's a demo store on Facebook imported by StoreYa.

To enable StoreYa integration go to The Factory > Your Store > Store menu > Additional Functions > StoreYa Integration. Set Enable StoreYa Integration to "Yes". You will want to test your affiliate links to make sure they are working.

You can import your Datafeedr store here!

Still curious? Here's a short video showing exactly how to integrate your Datafeedr store into Facebook using StoreYa.

All StoreYa accounts come with a 30-day free trial. View StoreYa's pricing plans.

Finally, save 25% at StoreYa when you use the coupon code: Datafeedr_Coupon.

We're really excited about this new partnership! We hope you see as much potential in it as we do!

Eric
  #2  
Old October 24th, 2012, 01:14 PM
nzcid nzcid is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 404
Default

Hey Eric

Coupon does not work on their payment page. Just says enter a valid coupon.

Great addition Guys - congrats

Let see if you can do the samething for dropshipping - talk to someone like open cart.

Lety me know about the coupon issue please.
  #3  
Old October 24th, 2012, 02:10 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I will check on the coupon and update this thread.

Eric
  #4  
Old October 24th, 2012, 03:40 PM
nzcid nzcid is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 404
Default

Thanks Eric

Who should I direct questions about facebook and StoreYa.

I was never a high user of facebook so do have a personal profile. Added the store, choose what plan I was happy with and went through the customisations.

I appeared to have issues clciking on the shop button under my personal profile in that it came back with just a heading, not the store. But if I clicked somewhere else up came the store.

Where do I send people to

https://www.facebook.com/WholesaleChinaElectronics/

or

https://www.facebook.com/WholesaleCh...49696141763776

Sorry but as I said I was never a high user of facebook
  #5  
Old October 24th, 2012, 04:04 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I'm also not a user of Facebook so I'm unable to answer your questions. Those questions would best be directed at the StoreYa guys: https://storeya.zendesk.com/home

Eric
  #6  
Old October 24th, 2012, 04:39 PM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

On the "Free Plan" ... what does it mean .. >> Max SKUs 50 ???

The ? help suggests this is ... "the maximum products you can display on your facebook store"


>> Does that mean - at a time? Or, that you can only use a store that has 50 products in there?

http://www.storeya.com/public/pricing

//// to clarify /////

I'm okay with only 50 products being displayed or "picked up" in facebook for the free plan - but, my store may have 500 products and will depend on latest update of the products that vendors are offering or selected from my saved searches and just want to know if that is a FAIL key to make store not work or not.
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |

Last edited by 1800HART : October 24th, 2012 at 04:52 PM.
  #7  
Old October 24th, 2012, 05:22 PM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Never Mind .... I just created a store in facebook under their free plan, PLUS sent request of these and a few other questions to their support.


HOWEVER ...>> is there a way to make the images much larger in the facebook page? They are puny!

Thanks
HART


Quote:
Originally Posted by 1800HART View Post
On the "Free Plan" ... what does it mean .. >> Max SKUs 50 ???

The ? help suggests this is ... "the maximum products you can display on your facebook store"


>> Does that mean - at a time? Or, that you can only use a store that has 50 products in there?

http://www.storeya.com/public/pricing

//// to clarify /////

I'm okay with only 50 products being displayed or "picked up" in facebook for the free plan - but, my store may have 500 products and will depend on latest update of the products that vendors are offering or selected from my saved searches and just want to know if that is a FAIL key to make store not work or not.
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #8  
Old October 24th, 2012, 05:37 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi
Quote:
Originally Posted by nzcid View Post
Coupon does not work on their payment page. Just says enter a valid coupon.
They've just informed me the the coupon has been fixed: Datafeedr_Coupon

Quote:
Originally Posted by 1800HART View Post
HOWEVER ...>> is there a way to make the images much larger in the facebook page? They are puny!
I'm not sure... That question is best for StoreYa: https://storeya.zendesk.com/home

Eric
  #9  
Old October 24th, 2012, 10:58 PM
nzcid nzcid is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 404
Default

Quote:
Originally Posted by 1800HART View Post
Never Mind .... I just created a store in facebook under their free plan, PLUS sent request of these and a few other questions to their support.


HOWEVER ...>> is there a way to make the images much larger in the facebook page? They are puny!

Thanks
HART
Hey Mr Hart

Send me a link to your FB store and I will have a look around Mine is above in this thread...let me know what you think
  #10  
Old October 25th, 2012, 12:12 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by nzcid View Post
Hey Mr Hart

Send me a link to your FB store and I will have a look around Mine is above in this thread...let me know what you think
it's just a loose store I had - I haven't played with the products, as there is about 1000 in here now ... http://facebook.com/abitpac - but, hope to have accounting related products in there eventually.
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #11  
Old October 25th, 2012, 12:30 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by nzcid View Post
Thanks Eric

Who should I direct questions about facebook and StoreYa.

I was never a high user of facebook so do have a personal profile. Added the store, choose what plan I was happy with and went through the customisations.

I appeared to have issues clciking on the shop button under my personal profile in that it came back with just a heading, not the store. But if I clicked somewhere else up came the store.

Where do I send people to

https://www.facebook.com/WholesaleChinaElectronics/

or

https://www.facebook.com/WholesaleCh...49696141763776

Sorry but as I said I was never a high user of facebook
Did you do anything special to get the larger images on your splash page?
HART
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #12  
Old October 25th, 2012, 12:40 AM
nzcid nzcid is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 404
Default

Quote:
Originally Posted by 1800HART View Post
Did you do anything special to get the larger images on your splash page?
HART
Hey Hart..

It looks great and like I found it is easy to link it into datafeedr, so a great addition, though I am told FB users are not buying at the moment, so a GURU says... but how many of them do we believe anymore

As far as the images, nope, there are some smaller ones so me thinks it is down to the image the merchant is supplying in your datafeed.

Thanks for the like and returned the favor..

Last edited by nzcid : October 25th, 2012 at 12:41 AM.
  #13  
Old October 25th, 2012, 12:42 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

interesting options on http://www.storeya.com/home/general when logged in ... I think I am going to start a brand new store creation in the factory, and then delete this concoction completely and start fresh. All my 'free' customizations I started with are frozen in the 'free' mode now as well.
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #14  
Old October 25th, 2012, 01:30 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by 1800HART View Post
interesting options on http://www.storeya.com/home/general when logged in ... I think I am going to start a brand new store creation in the factory, and then delete this concoction completely and start fresh. All my 'free' customizations I started with are frozen in the 'free' mode now as well.

Well .. I deleted my store, and it won't let me add a new one - it's rejecting all store keys but, I think it might be because of my facebook connection. Maybe I'll try again in 24 hours and see what happens. I remember seeing something that the free account can only be re-synch'd once every 24 hours. Maybe I'm blocked until then?
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #15  
Old October 25th, 2012, 01:58 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by 1800HART View Post
Well .. I deleted my store, and it won't let me add a new one - it's rejecting all store keys but, I think it might be because of my facebook connection. Maybe I'll try again in 24 hours and see what happens. I remember seeing something that the free account can only be re-synch'd once every 24 hours. Maybe I'm blocked until then?
// D'oh! //

I forgot step #0 ... which was 'enable Shopya integration!' lol .... I was able to re-create, but had to first delete app from both my FB profile and specific FB page in order for the FB page to come up on the selection screen again.

> A cleaner version is now placed http://facebook.com/abitpac ...... I only included 40 products .. see how that goes for now. Rather than use search criteria, I just picked & chose ones that are not clothes or software that expires or is outdated ... (like coffee mugs etc )
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #16  
Old October 31st, 2012, 03:28 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

We've implemented a Product Limit setting on the StoreYa Integration page where you can set the number of products that should be exported to StoreYa based on your membership plan at StoreYa.

You can find that option here: The Factory > Your Store > Store menu > Additional Functions > StoreYa Integration > Product Limit.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Google base integration yournewventure Feature Requests 2 November 15th, 2013 08:27 AM
Best spinner integration digitalcow Feature Requests 0 November 22nd, 2011 03:25 AM
Amazon Integration patagonia Questions 5 May 31st, 2011 06:04 AM
Merchant Integration Question meperez Questions 1 April 16th, 2011 08:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.