Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old March 1st, 2012, 04:48 PM
jtinfo jtinfo is offline
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Default Product Not Showing in Category

I put three products in one of my categories. When I click on Individual products added to this category, I see three thumbnails with titles. However only two records were created, one of the products does not show, and will not show. I tried deleting and re-adding the product. I tried deleting and re-adding the categories and the three products. No luck. Same problem.

These are all clickbank products that I created product pictures, descriptions and amounts for.

This is my first store. It isn't published yet.
  #2  
Old March 1st, 2012, 05:15 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Welcome to the forums!

This is because at some point you removed the 3rd product from your store altogether. The 3rd product can be found here: The Factory > Your Store > Store menu > View Removed Products:

http://factory3.datafeedr.com/feeder...ved?shop=36439

Just remove that product from your "Removed from store" list and you should be good to go.

Eric
  #3  
Old March 2nd, 2012, 12:27 PM
jtinfo jtinfo is offline
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Default

Thank you Eric for the fast reply. I am just digging into my first store... things are going well.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First product image on category pages not showing ayorofrance Problems 3 June 17th, 2011 07:59 AM
Category Widget - Sub Categories not showing everywhere sylviathewitch Problems 3 March 8th, 2011 08:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.