Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old December 3rd, 2013, 12:47 PM
digitalcow digitalcow is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 494
Default Can't build store

Hi

Returned to Datafeedr after a break of a few months and having a problem getting my first store up and running. The store is in the factory and ready to go, I have activated the plugin however it will not allow me to do a quick update because '"Quick Update" cannot be run for the following reasons:Temp Directory: Directory not found'

If I go to the directories tab and try and set the directories under Temporary Directory it says /root/tmp but a big red icon is next to it, telling me Directory Not Found.

This is very odd indeed. I fired up Winscp and upon going to /root/ I see a directory called tmp (with 777 permissions).

Plan b, in the short term, was to download the store from the factory and import the manual way but the factory times out so I cannot get the file.

Any help would be great please. Appear to be a little stuck!!
Thanks
Carl
  #2  
Old December 3rd, 2013, 03:36 PM
digitalcow digitalcow is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 494
Default

Just tried on another server I own and everything worked fine so guessing it's server related. Odd
  #3  
Old December 3rd, 2013, 03:44 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Try changing /root/tmp to /tmp

Eric
  #4  
Old December 5th, 2013, 08:54 AM
digitalcow digitalcow is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 494
Default

Going super slow, again. If this is a daily thing it would be handy to know the time so can plan to do other work
  #5  
Old December 5th, 2013, 09:00 AM
digitalcow digitalcow is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 494
Default

Double post

Last edited by digitalcow : December 5th, 2013 at 09:02 AM.
  #6  
Old December 5th, 2013, 09:54 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

How about now?
  #7  
Old December 6th, 2013, 04:06 AM
digitalcow digitalcow is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 494
Default

For about ten mins, then went back to be very slow, and has remained in that state since. I just performed a search for 'gloves' so far it's up to ten mins to return the results, and still going.

Getting to close to the stage where it is hindering, rather than helping, my company. If it carries on like this i'll have no choice but to close account. The tool is unusable.

Even simple things like clicking on a category are resulting in wait times of several minutes, that's before I try and add any content to said category!
  #8  
Old December 6th, 2013, 08:07 AM
digitalcow digitalcow is offline
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 494
Default

Eric, now been trying to load an empty category for 18mins! Do you consider this to be acceptable?
  #9  
Old December 6th, 2013, 09:33 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

I'm sorry. We are looking into this issue again.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I Build a Store on a Staging Domain and then Migrate to Live Domain? adaptifyDesigns Questions 4 April 16th, 2013 10:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.