Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old February 19th, 2011, 10:08 AM
andrew11 andrew11 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
Question How to get Amazon products on my website?

Hi Guys

I am new to datafeedr, has anyone managed to get Amazon products on there website? How is it done?

Cheers
  #2  
Old February 19th, 2011, 10:09 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Are you using Version 1 or Version 3 of the plugin?
  #3  
Old February 19th, 2011, 10:19 AM
andrew11 andrew11 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
Default

I will download Version 3 in a couple of hrs
  #4  
Old February 19th, 2011, 10:20 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

THREAD MOVED FROM VERSION 1 FORUMS TO VERSION 3 FORUMS.
  #5  
Old February 19th, 2011, 10:21 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

It's not currently possible to add Amazon products but you'll be able to add them manually when Version 3.1 is released. No ETA yet but it's very soon.
  #6  
Old February 21st, 2011, 03:54 PM
andrew11 andrew11 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
Default

Hi Eric in Version 3.0 can you add Amazon products manually?
  #7  
Old February 21st, 2011, 04:07 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by andrew11 View Post
Hi Eric in Version 3.0 can you add Amazon products manually?
Version 3.0 (current version) - No
Version 3.1 (next release) - Yes
  #8  
Old February 21st, 2011, 06:02 PM
andrew11 andrew11 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
Default

So is it possible to start build my store now and when version 3.1 comes along I can add Amazon products to my shop with out any complications?
  #9  
Old February 21st, 2011, 06:44 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Quote:
Originally Posted by andrew11 View Post
So is it possible to start build my store now and when version 3.1 comes along I can add Amazon products to my shop with out any complications?
Yes, that's fine.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.