Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Upgrading from V1 to V3
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old January 22nd, 2011, 12:48 PM
mathiasschindler mathiasschindler is offline
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 21
Default css not working in custom views

hi!

i just tried to integrate a custom view in a post. it works, but all styles are gone. i checked the source code and all css files seems to be included that are included on the shop pages where everything ok.

@eric or stefan, you can try this on my site (i sent you my credentials for the site 2 days ago) when using for example this custom view: [DFRost_cat?c=333438]

i checked the documentation but didn't find anything else that i have to do to get this work. maybe i have a mess with my theme? or is this a general problem?

thanks for help!
mat
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom Products patagonia Upgrading from V1 to V3 7 March 13th, 2011 03:16 PM
Add Custom Product mattsway Feature Requests 3 March 10th, 2011 02:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.