Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old June 8th, 2011, 12:42 AM
mommy007 mommy007 is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Default Cannot edit the Views HTML for the Category module in the Factory

Hi Eric/Stefan,

My store id is: 32129

I'm trying to build a store and have it showing on my store's url using WP now. I watch the complete video you made with the 12 steps. I'm happy that I do not have a problem updating the store and all, which means I got through steps 1-11 fine. Number 12 has me confused, though.

I'm trying to add a new default View for the Category Page. My problem is I cannot see the HTML for the Category Page in the Views section in the factory. The code is not showing up in the right side pane. I can click on templates and tags on the left side pane and see previews, but the code does not show at all. It only does this for the Category Page, the code shows on other modules like Store Front Page, Product Detail etc.

The structure of my categories is:

Main Category A (without products)
-Sub-category1
-Sub-category2
-Sub-category3
Main Category B (without products)
-Sub-category1
-Sub-category2
-Sub-category3

I hope you can tell me what I'm doing wrong.


Thanks,
Jonie
  #2  
Old June 8th, 2011, 07:58 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

So, I think I understand. You create a new CATEGORY PAGE view. Did you add any modules to that view? I'm assuming you did... Then you go to add the default template code to that view, right? And when you click the snippet in the left sidebar, nothing gets inserted in the right textarea. Is this correct?

If so, try placing your cursor in the right textarea, type a couple of letters, delete the letters and then click the snippet. That should "engage" the textarea.

Just FYI, you do not have to create a CATEGORY PAGE view for each one of your categories. Only do so if you want a specific category to have a different layout than the Default category layout.

Eric
  #3  
Old June 8th, 2011, 09:10 AM
mommy007 mommy007 is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Default

Thanks Eric!

You understood the problem and your solution was right on target. I only clicked/double-clicked/triple-clicked in the text area to engage it, but didn't try typing some text, erasing it and trying the snippets again... but that worked!

As for the Category layout, I understood that from the tips shown when adding a new view. I also read your post about using filters instead of categories to eliminate redundant steps and I wish I could do that to make my life easier but I need the category pages for SEO.

Anyway, I'm a happy camper now

Thanks,
Jonie
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.