Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old June 15th, 2011, 08:18 AM
ayorofrance ayorofrance is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 430
Default First product image on category pages not showing

Hi Eric,

shop=31858

For some reason the first image on my category pages does not show.

When I look at the generated code it appears that there is an ampersand character instead of a question mark in the url.

The same product list code (without the pagination and sorting) works fine on the front page.

Even if I take off the pagination and sorting the problem persists...

First image code:
Code:
<div class="thmb">
<a href="/s/p/buy/1436501528188553/ferrari-fr-0059-67a-sunglasses/" ... >
<img src="/wp-content/uploads/store/products/images/1436501528188553.jpg&amp;73749"
... >
</a></div>
Other image code:
Code:
<div class="thmb">
<a href="/s/p/buy/1436501528188554/ferrari-fr-0059-05a-sunglasses/" ... >
<img src="/wp-content/uploads/store/products/images/1436501528188554.jpg?73749"
... >
</a></div>
I have tested with both plugin 3.2.3316 (shop=32013) and 3.2.3264 and it's the same.

Any ideas what could be causing this?

Thanks,

Anders
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	datafeedr - product image first.png
Views:	266
Size:	37.9 KB
ID:	396  
__________________
WordPress Security - Is your WordPress secure? Get our FREE checklist and find out.

Easy-Email - Access ALL your email accounts with one login & synchronize automatically on all your computers.
  #2  
Old June 15th, 2011, 10:16 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Do you have some sort of plugin installed that might modify an image URL? I imported your store into my test site and the images load fine without any trailing ampersand or question mark.

Eric
  #3  
Old June 16th, 2011, 07:59 AM
ayorofrance ayorofrance is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 430
Default

A bit of trial and error showed that it is related to a plugin called 1-click Retweet/Share/Like...

It used to work fine but they have just upgraded it to support Goolge +1 and they must have broken something...

I have opened a ticket with them to get it resolved....

Thanks for your help!!

Cheers,

Anders
__________________
WordPress Security - Is your WordPress secure? Get our FREE checklist and find out.

Easy-Email - Access ALL your email accounts with one login & synchronize automatically on all your computers.
  #4  
Old June 17th, 2011, 07:59 AM
ayorofrance ayorofrance is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 430
Default

Update:

This problem was actually caused by the w3-total-cache minify settings...
__________________
WordPress Security - Is your WordPress secure? Get our FREE checklist and find out.

Easy-Email - Access ALL your email accounts with one login & synchronize automatically on all your computers.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Limit Product Title Lengths On Category Pages? RyanVega Questions 8 April 27th, 2011 08:08 AM
how do i make the category and product detail pages use a particular page template grooves1200 Questions 2 February 27th, 2011 10:12 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.