Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old May 23rd, 2011, 08:32 AM
macfink macfink is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 685
Default Missing Images

Hi Eric,

I have loads of missing images and when you click on the product it says URL not found?


http://www.datafeedr.com/login/


http://rideonsurfshop.co.uk/store/ca...rf/surfboards/

Any idea why?
__________________
ID 30949
Website:
http://www.freakfish.co.uk/
  #2  
Old May 23rd, 2011, 11:48 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

I figured out the issue. There were a couple of conflicts in your URL settings and with the product names.

First, I told you incorrectly about the Product details URL field. It should have been this: store/product/%cp/%ps-%pi/ This fixed the image issue.

Then there was a conflict with product name slugs and your Buy link. I changed your Buy link to this: store/product/buy/%pi/ This fixed the broken link issue.

I also upgraded your version of the plugin, updated your store and disabled AIOSEO on your store page.

I think you should be good to go now.

Eric
  #3  
Old May 24th, 2011, 04:31 AM
macfink macfink is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 685
Default

Thanks again Eric.
__________________
ID 30949
Website:
http://www.freakfish.co.uk/
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lot of merchant images missing ccgmark Problems 8 April 29th, 2011 07:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.