Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old March 12th, 2011, 02:04 AM
sylviathewitch sylviathewitch is offline
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 155
Default "Umlaute" not recognized

I am running a german language site.
When I try add products to categories and choose for example "hose" (pants) in keywords and "männer" (men) as a tag, the result is 0, because the search function ignores the "ä" and changes the term to "m nner" .

Umlaute do work in keywords, description and title, but not in tags.

Can you please fix this?


And one more thing, why is there no way to search for products in merchant categories?
This would be very helpful for narrowing down a search for products!

Thanks!!!
  #2  
Old March 12th, 2011, 08:10 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

We are looking into this. In the meantime, searching on hose männer in ONLY the Keyword field does work.

Eric
  #3  
Old March 13th, 2011, 08:42 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

This has been fixed.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.