Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 8th, 2011, 07:43 PM
ayorofrance ayorofrance is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 430
Default Selected merchants are no longer selected

Hi Eric,

Many of the merchants I had selected in V1 of the factory are no longer selected in V3... does this indicate a problem with the migration?

Cheers,

Anders
__________________
WordPress Security - Is your WordPress secure? Get our FREE checklist and find out.

Easy-Email - Access ALL your email accounts with one login & synchronize automatically on all your computers.
  #2  
Old January 8th, 2011, 08:08 PM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

Quote:
Originally Posted by ayorofrance View Post
Many of the merchants I had selected in V1 of the factory are no longer selected in V3... does this indicate a problem with the migration?
Can you be more specific?

Are you missing merchants that were available in V1 but are not available in V3?

If yes, can you tell me which merchants you're missing?

OR

Are your merchants available in both V1 and V3 but merchants were not selected on a per store basis in V3?

If yes, can you let us know an affected store ID and the merchants not selected?

OR

Are your merchants available in both V1 and V3 but merchants were not selected on the Factory > Your Merchants overview page?
  #3  
Old January 8th, 2011, 08:28 PM
ayorofrance ayorofrance is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 430
Default

Sorry :-)

Option 3.

I have merchants selected in my account in V1, which is no longer selected in the Factory Overview.

Once such is Sunglasses-shop in AW.

Cheers,

Anders
__________________
WordPress Security - Is your WordPress secure? Get our FREE checklist and find out.

Easy-Email - Access ALL your email accounts with one login & synchronize automatically on all your computers.
  #4  
Old January 8th, 2011, 08:45 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

We are looking into this issue.

Eric
  #5  
Old January 9th, 2011, 01:49 PM
john1533 john1533 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Default

Just an FYI.. I have noticed the same issue.
  #6  
Old January 9th, 2011, 02:42 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

There was a problem when we ran the import from V1 to V3 which caused some merchant lists not to get synced properly.

We've re-synced all accounts where users had not logged into V3.

For those who have already logged into the new Factory and edited your list, if you want your merchant list re-synced, just let me know. Re-syncing the merchant list will involve deleting any changes to your merchant list which you may have made while in V3. So, if you want to have your merchant list re-synced and you understand that recent changes will be lost, please let me know.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.