Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 25th, 2014, 05:18 AM
msachinian msachinian is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 13
Default Some merchant logo pictures not showing

Hello all!

I have a problem with some merchant logos that are not showing in my site. I mean logos generated by [product.merchant_logo] tag.

I followed forum posts with guides to use local caching etc, all product images work fine except from some logos as i mention.

Image url generated in my store is

http://factory3.datafeedr.com/c/m/9365

as an example, but link doesnt have a picture.

Please help.

Thanx.

?shop=43974
  #2  
Old January 25th, 2014, 06:03 AM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

You can request missing logos here: http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=13
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no pictures showing up hotfares Questions 5 November 12th, 2012 12:15 PM
No Pictures Showing msp02 Problems 2 December 19th, 2011 11:07 AM
Merchant Logo not showing sylviathewitch Problems 2 March 7th, 2011 10:25 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.