Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 17th, 2014, 06:56 PM
petitmagasin petitmagasin is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 103
Default Missing images in store

Hi!

Even though I checked the 'images' boxes before placing items in my store, many images are missing on my website (see attachment)... what would the cause of this be?

Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture d’écran 2014-01-17 à 18.54.55.png
Views:	119
Size:	73.0 KB
ID:	648  
  #2  
Old January 17th, 2014, 07:27 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I'm guessing this is related to your issue:
http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=6858

Eric
  #3  
Old January 17th, 2014, 09:46 PM
petitmagasin petitmagasin is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 103
Default

Eric, unfortunately that change doesn't work (see attachment)...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture d’écran 2014-01-17 à 21.44.39.png
Views:	115
Size:	38.5 KB
ID:	649  
  #4  
Old January 17th, 2014, 09:50 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Please post the code you are you using. There is a problem with it.

Eric
  #5  
Old January 17th, 2014, 09:51 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Actually the problem is no space between the single quote and the word 'direct'.
  #6  
Old January 17th, 2014, 10:06 PM
petitmagasin petitmagasin is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 103
Default

You mean you need a space or you don't need one?
  #7  
Old January 17th, 2014, 10:06 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

You need a space.
  #8  
Old January 17th, 2014, 10:13 PM
petitmagasin petitmagasin is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 103
Default

Tried with a space, same problem. If you look at the screenshot, you'll see that the word thumbnail doesn't appear though... it's the word image that show ups... does it make a difference?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture d’écran 2014-01-17 à 22.11.02.png
Views:	99
Size:	81.2 KB
ID:	650  
  #9  
Old January 17th, 2014, 10:40 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Now you're missing the ending closing bracket: ]
  #10  
Old January 17th, 2014, 10:58 PM
petitmagasin petitmagasin is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 103
Default

Wouhou! It works beautifully now, all images are showing. Thank you :-)
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing images from J&R MediaExpress Problems 2 April 22nd, 2013 09:26 PM
Many Images Missing sian75 Problems 16 April 3rd, 2013 11:30 AM
Missing Images macfink Problems 2 May 24th, 2011 04:31 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.