Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old September 11th, 2013, 05:13 PM
thenarrowshoe thenarrowshoe is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 186
Default Store Won't Display

Store ID:
Website URL: thenarrowshoe.com
URL to page in question:
http://thenarrowshoe.com/store/categ...mens-athletic/

Hi Eric,

I've tried everything in the closed Store Won't Display After Update thread and my this is how my store page looks currently after deleting all cache plug-ins:


Before I follow the directions at this link that you provided:

http://www.datafeedr.com/docs/item/130

I just wanted to have you take a look at the store page. I know I did something wrong when I made some updates, but I'm wondering if adding other plugins or updating the datafeedr plugin changed the settings or something.

Can you help?

Thanks!
  #2  
Old September 11th, 2013, 05:23 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Can you PM me your site's login details?

Eric
  #3  
Old September 11th, 2013, 07:27 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

The reason your store wasn't displaying is because you had chosen the "Archive" template under Page Attributes > Template on this page: http://thenarrowshoe.com/wp-admin/po...35&action=edit

I changed it back to "Default Template" and now everything is working fine.

Eric
  #4  
Old September 11th, 2013, 07:41 PM
thenarrowshoe thenarrowshoe is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 186
Default

Quote:
Originally Posted by Eric View Post
Hi,

The reason your store wasn't displaying is because you had chosen the "Archive" template under Page Attributes > Template on this page: http://thenarrowshoe.com/wp-admin/po...35&action=edit

I changed it back to "Default Template" and now everything is working fine.

Eric
Thank you, so much! Not sure when/why I did that! As always, thanks, so much for your help!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WP Reading Settings For Front Page To Display The Store (does not display) outsourcesy Problems 3 March 21st, 2013 01:39 PM
Do not display the whole store in a sub-domain joonjc Questions 1 January 6th, 2013 08:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.