Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old April 24th, 2013, 07:19 PM
thenarrowshoe thenarrowshoe is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 186
Default Issue with Dripped Products & Featured Content

Store ID:
Website URL: www.thenarrowshoe.com
URL to page in question:
same

Hi Eric,

Thought I was going to leave for a while but I've decided to stay and I've got an issue with my recently uploaded products and the featured content gallery on my site. I'm not sure if one has anything to do with the other, but I can't click on any of the links on my home page and the featured content gallery has disappeared -- interestingly it's only this way in Internet Explorer but on Mozilla it's fine. Do you have any idea why this might be happening and what I can do about it?

Thanks!
  #2  
Old April 24th, 2013, 07:42 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

Happy to hear you are sticking around!

The broken links have to do with your WP Permalink settings. Something to do with the "%month%" parameter of the URL.

The featured content gallery might have something to do with the Permalink settings as well. Try getting your permalinks fixed first to solve if that solves both issues.

Eric
  #3  
Old April 24th, 2013, 07:48 PM
thenarrowshoe thenarrowshoe is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 186
Default

Quote:
Originally Posted by Eric View Post
Hi,

Happy to hear you are sticking around!

The broken links have to do with your WP Permalink settings. Something to do with the "%month%" parameter of the URL.

The featured content gallery might have something to do with the Permalink settings as well. Try getting your permalinks fixed first to solve if that solves both issues.

Eric
Thanks and thanks! I'll look into that.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Duplicate content with dripped products iankil Questions 1 February 18th, 2013 09:27 PM
Image URL of dripped products eadora Questions 3 February 7th, 2013 09:04 AM
Displaying related products on dripped posts. Eric Tips, Tricks & Tutorials 0 March 25th, 2011 09:21 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.