Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 28th, 2012, 08:51 PM
adi339 adi339 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 96
Unhappy Products gone

(sorry - accidentally put this in version 3 first and too late to delete it)

http://womensmadhattercostume.com
(ID: 423728)
http://womensmadhattercostume.com/st...r-accessories/
http://womensmadhattercostume.com/st...tter-costumes/

I have Version 1.5.18 plugin

I've had this happen in the past. But cannot remember why or how we fixed (i've not used datafeedr in quite a while). But Eric or someone needed to step in.

I did an update using MERGE. Went to the site, stepped through my some of my category pages once. then I think I went back to get rid of Thanksgiving ad (which did not work). I think all I did was delete the image from the HTML module.

I then clicked on products (In my plugin) because it seemed like not all those I had in the factory where showing up. It said 'no porducts'
When I went back to look at the site - 'no products.

No, I did not do a backup of the store from within the back end of website, though I did back up my entire site before merging. I'd rather not have to do a restore though. Seems like we should be able to overwrite the 'no products' with the products I now have in factory.
  #2  
Old October 28th, 2012, 11:12 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I'm not sure what the problem is however I uploaded your store successfully into my own Version 1 test site. Nothing in Version 1 has changed for over 2 years.

I would suggest re-importing your store using the OVERWRITE method.

If that doesn't work, I would strongly suggest upgrading to Version 3.10 of the Datafeedr plugin. Version 1 is no longer supported as the software requirements of WordPress are much different than the requirements of Version 1 and older versions of WordPress.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.