Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old August 19th, 2014, 03:54 PM
matzii matzii is offline
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 138
Default ??? Locale: SkimLinks US

all my datafeedsites have:
Locale: SkimLinks US

added in every category subscription without i know what it is?
it havent been there before and i have worked a lot with your service

i dont use anything thats called skimlinks...

example site are http://www.geishakulor.se/

Last edited by matzii : August 19th, 2014 at 03:57 PM.
  #2  
Old August 19th, 2014, 03:59 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

If you don't need to use Skimlinks, you don't need to fill in any of their information. You can ignore it.

Eric
  #3  
Old August 19th, 2014, 04:05 PM
matzii matzii is offline
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 138
Default

i have never worked with them and i havent enabled anything in any setting!?

it looks like this:


Subscription Name: n/a (edit | copy | delete)

Keyword: samlagskulor
Locale: SkimLinks US

i work only in Sweden AND dENMARK

i can see now thats its in every site i have!!!!

Last edited by matzii : August 19th, 2014 at 04:07 PM.
  #4  
Old August 19th, 2014, 04:09 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

I see what you mean now. It appears to be a bug. We are looking into this. We'll update when we know more.

Eric
  #5  
Old August 19th, 2014, 04:26 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi,

This issue is now fixed. Sorry for the inconvenience.

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Different Amazon Locale IDs jcvm27 Feature Requests 3 February 7th, 2013 06:01 AM
How to set the locale for Amazon? mrsimnok Questions 2 December 4th, 2011 12:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.