Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Questions
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old May 22nd, 2014, 08:23 AM
affiliater affiliater is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 72
Default Moved site to new server

Hi,
I just moved my site to a new server and now i have a problem with custom css now showing on the site.

Any idea what could cause this?

Thanks!

Last edited by affiliater : May 22nd, 2014 at 08:27 AM.
  #2  
Old May 22nd, 2014, 08:26 AM
affiliater affiliater is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 72
Default

Never mind, i forgot to add my directories :-)
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ShareASale source moved to CJ kocox Questions 2 November 15th, 2013 03:59 PM
Moved hosting, few problems. DohRayMi Problems 32 September 3rd, 2013 10:28 AM
HELP - site taken offline due to server overload atwr Problems 6 November 30th, 2012 04:26 PM
Internal Server Error (hostgator server) tfmurphhk Problems 6 May 13th, 2012 03:28 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.