Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old October 24th, 2011, 05:39 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi Louise

No, this is unrelated. You will have to send the error message to your host and ask them to increase your server's memory limits.

Eric
  #22  
Old October 26th, 2011, 07:32 AM
squeezywheezy squeezywheezy is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 9
Default

many thanks eric
  #23  
Old November 4th, 2011, 06:35 PM
jackrock jackrock is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 40
Default

Please delete... Thanks.

Last edited by jackrock : November 4th, 2011 at 06:48 PM. Reason: resolved
  #24  
Old February 16th, 2012, 10:39 PM
Cutthroat Cutthroat is offline
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Default

Store ID: Cutthroat
Website URL: http://www.cutthroatcoupons.com
URL to page in question: http://www.cutthroatcoupons.com/store

Hi, I have read through this post and followed the steps. The "store" page shows up in menu navigation but when I click on it I still get the error 404 page. I can't figure out what I am doing wrong.
Cherrie @ CTC
  #25  
Old February 17th, 2012, 10:06 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

This is not a Datafeedr issue. Even when I go to http://www.cutthroatcoupons.com/about-us/ it's still a 404. Make sure you have configured your .htaccess file and Permalinks properly.

Eric
  #26  
Old February 17th, 2012, 10:26 AM
Cutthroat Cutthroat is offline
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Default

Store ID: Cutthroat
Yeah, I don't know what went wrong. Starting from the beginning. I'll be in touch if necessary . Have a good one and thanks for the prompt response.
  #27  
Old March 12th, 2012, 10:16 AM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default Changing "Auto-Update Options" to disable isn't working

I've double checked the list of recommendations to fix this issue and it's still happening. All my sites are hosted at Hostgator.

My problem occurs with the auto update. If there is a hiccup - all my stores get broken. I decided to disable the auto update 4 days ago through the datafeedr plugin settings. However, according to the update log, the store is still getting updated and broken when auto update occurs.

How can I turn auto update off?

Thanks!
-----------------------------------------------------------------------

Auto-Update Options

Auto-Update is currently: Disabled

Update Log

Last update started: 2012-03-12 15:00:16
Last update ended: 2012-03-12 15:00:28
Update stage:
  #28  
Old March 12th, 2012, 10:18 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Welcome to the forums!

Quote:
Originally Posted by azjudy View Post
How can I turn auto update off?
You can also set the "Auto-update interval" to 0 here The Factory > Your Store > Store menu > Basic Store Settings.

Make sure to update your store's settings by clicking the [Update Settings Only] button after you make that change.

Eric
  #29  
Old March 12th, 2012, 10:27 AM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default

Thanks Eric - I hope that does the trick!
  #30  
Old March 12th, 2012, 10:52 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi
Quote:
Originally Posted by azjudy View Post
Thanks Eric - I hope that does the trick!
If you have your debug log turned on, can you send that to us so we can see why the update ran?

Eric
  #31  
Old March 14th, 2012, 10:02 AM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default

Hi Eric,
I didn't see the last post about turning the "debug log" on until I was going to post this morning about another mystery update that broke the entire store again.

My last outclick on the store (per sitemeter stats) was 3/13 at 3:15pm PT - which told me the store pages were working. However, the update log said it last updated on 3/12 around 22:21:00 (which would be around 3:20 PT - but a day earlier???? ).

I was beginning to think that maybe something happened with the last product update that my son was working on, however, I went to my other datafeedr site (hosted at Hostgator), and saw that it broke too. It was working yesterday and then just broke around the same time.

The last update log says:
Update Log
Last update started: 2012-03-12 20:47:58
Last update ended: 2012-03-12 20:49:05
Update stage:

I now have "debug log" enabled
  #32  
Old March 14th, 2012, 10:16 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi azjudy

Can you also perform these steps:

1. Upgrade your Datafeedr plugin to the newest version here: /WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Plugin Upgrade

2. Then go here: WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Updates > Packet Sizes and change both fields to 500 and save those changes.

3. Then click the [Update Products and Settings] button.

Eric

Last edited by stefan : March 14th, 2012 at 10:54 AM.
  #33  
Old March 14th, 2012, 10:17 AM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default

Another thought...

I don't think anyone was working on either broken site around the time they broke. However, I was working on setting up a third store around that time. That shouldn't have anything to do with the others breaking should it? When one store needs updating, do ALL of them get updated?

I hate mysteries...trying to find some logic with my frustration.
  #34  
Old March 14th, 2012, 10:21 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

In addition to the 3 steps I mentioned in my last post, can you also take this step: http://www.datafeedr.com/forums/show...7403#post27403

It might be that your /tmp directory is getting pruned mid-update and that can cause problems.

Eric
  #35  
Old March 14th, 2012, 11:42 AM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default

Hi Eric,
I did all 3 steps as you suggested. I also created a directory /storetmp and changed permissions to 777. In the other thread (http://www.datafeedr.com/forums/show...7403#post27403) it states to use an absolute url to the new directory - not a relative one.

Would that be http://www.mydomain.com/storetmp OR /home/username/public_html/storetmp ???
  #36  
Old March 14th, 2012, 11:45 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi
Quote:
Originally Posted by azjudy View Post
Would that be http://www.mydomain.com/storetmp OR /home/username/public_html/storetmp ???
It would be: /home/username/public_html/storetmp

Eric
  #37  
Old March 14th, 2012, 11:58 AM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default

I tried that...and I get an error message saying "Directory not found" - It's in the exact same path as /tmp
  #38  
Old March 14th, 2012, 12:01 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Did you already create the directory?

Did you change "username" to the proper value?

Eric
  #39  
Old March 14th, 2012, 12:09 PM
azjudy azjudy is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Default

DOH!

I created the folder in the same area in file manager where the /tmp folder was. I just noticed that it wasn't in public_html, so I moved it and tried the new directory assignment again and it worked.

What is the code I need to add to the .htaccess file to "deny from all"? And would that go first or last in the .htaccess file?
  #40  
Old March 14th, 2012, 12:30 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Hi

Glad you got it worked out.
Quote:
Originally Posted by azjudy View Post
What is the code I need to add to the .htaccess file to "deny from all"? And would that go first or last in the .htaccess file?
I think will answer your questions: http://stackoverflow.com/a/8683790

Eric
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: - automatic update not working? JustDK Problems 2 May 13th, 2011 10:29 AM
Manual Store Update Error stayfitcentral Problems 5 January 15th, 2011 04:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.