Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Upgrading from V1 to V3
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 19th, 2011, 04:31 PM
dcutri dcutri is offline
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 75
Default US dollars and UK pounds?

I know the previous version only allowed US dollars and you guys said you were gonna fix that. I see you've provided us with the option to choose dollars or pounds, but can we include products from BOTH the US and the UK? Or is it either/or?
  #2  
Old January 19th, 2011, 04:35 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Yes, you can display both.

You just need to make sure you are using one of the following tags when displaying your product prices:

[product.currency mode='sign']
[product.currency mode='word']


The 'sign' will display $ or
The 'word' will display USD or GBP

If that information is not known about a product (because the merchant did not supply that information in their datafeed), the [product.currency mode='sign'] will use the setting you have in your Basic Store Settings in the Factory.

Eric
  #3  
Old January 19th, 2011, 04:54 PM
dcutri dcutri is offline
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 75
Default

Awesome. Thanks.
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.