Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Problems
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old June 26th, 2012, 03:48 AM
brightsway brightsway is offline
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 14
Default "Bad Request" message when clicking on "Buy" button

Store ID: 38120
Website URL: http://www.cheapmotorcyclegear.org/
URL to page in question: http://www.cheapmotorcyclegear.org/s...9702096740724/

The "Buy" links from only 1 merchant (Chaparral) are getting a "Bad Request" message. I have no idea what is causing this to happen. All of the other merchant "Buy" links are working fine. Could this be an issue with the Chaparral's product catalog, or is this something I need to fix myself
  #2  
Old June 26th, 2012, 05:27 AM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

It looks like a merchant's (or CJ's) issue.

I've downloaded the latest feed and tried several affiliate links and I got the same "Bad Request" error.

I've sent the merchant a message about this issue. Feel free to do the same. When I hear back from this merchant I'll update this thread.
  #3  
Old June 29th, 2012, 06:25 AM
stefan stefan is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,901
Default

Merchant told me links have been fixed.

Last edited by stefan : June 29th, 2012 at 06:28 AM.
  #4  
Old June 29th, 2012, 08:13 AM
brightsway brightsway is offline
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 14
Default

Hello Stefan, thanks for looking into the issue for me!
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Price Filter" shows only Front Page "Product selection" items joe2bron Questions 1 March 15th, 2012 03:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.