Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Current Version (V3) Forum > Upgrading from V1 to V3
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Important - The support forums are now in "read-only" mode as we transition to an alternative help desk solution. Feel free to contact us here with any of your questions or search the forums for an existing solution.
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 7th, 2011, 03:01 PM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default Please read this before attempting to upgrade

Here is some helpful information you need to know before attempting to upgrade from Version 1 to Version 3:

http://www.datafeedr.com/docs/item/166

When you are ready to upgrade (and you have made a backup of your files and your database), here are the instructions for performing an upgrade:

http://www.datafeedr.com/docs/item/165

Eric
  #2  
Old January 8th, 2011, 11:10 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Hi Eric. I recently upgraded our dedicated server .... will there be issues running v3+ or do I need to upgrade MySQL ? v1 works fine,

This is my server:
Server OS is "CentOS release 5.5",
PHP version is 5.2.14,
MySQL version is 4.1.22.

(there is no issues with the curl or with "allow_url_fopen" setting)

Thanks // HART
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #3  
Old January 8th, 2011, 11:25 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Yes, you will need to upgrade MySQL to version 5.
  #4  
Old January 10th, 2011, 04:09 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by Eric View Post
Yes, you will need to upgrade MySQL to version 5.
Thanks! I upgraded last night from v4.1.22 to MySQL v5.0.91 and now anxious to get the ball rolling Although, I guess I should watch some videos and do some research first since it appears that v3 removes the store database from my server to yours. I might take advantage of this and do a whole redesign while I'm at it.

HART
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |
  #5  
Old January 10th, 2011, 08:21 AM
Eric's Avatar
Eric Eric is offline
Datafeedr Team
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16,902
Default

Be sure to read this before you begin: http://www.datafeedr.com/docs/item/166
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.