View Single Post
  #3  
Old June 24th, 2012, 10:29 AM
1800HART 1800HART is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by Eric View Post
Hi

Your stylesheet is 404: http://beefjerky.hartmarket.com/file...sets/store.css

Make sure the URL path to the store.css file is configured properly here: WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Directories > CSS Directory

Eric
Eric .. I'm seeing this on all my sites now - did something change on the upgrade?

These are the settings on HARTmarket.com (root)

Merchant Logos
/wp-content/blogs.dir/1/files/store/merchants

CSS Directory
/wp-content/blogs.dir/1/files/store/assets

Product Images
/wp-content/blogs.dir/1/files/store/products/images


>> I set up directories on all my sites and all used to look like this. However, this is what ALL of them look like now - all the subdomains - overrided since the upgrade to v3.8

Merchant Logos
/files/store/merchants

CSS Directory
/files/store/assets

Product Images
/files/store/products/images

Product Thumbnails
/files/store/products/thumbnails

>> I was able to go into and copy each into the directory e.g. paste /wp-content/blogs.dir/1/files/store/products/images (root site) and change it to /wp-content/blogs.dir/2/files/store/products/images (for beef jerky site) ... but only one at a time to save it. But, then when you come back to the directories and/or hit the "Set up" button it overrides it to these wrong defaults. I'd really hate to have to do that on every store. Is there a way to fix your code?

// added //

It seems to be saving if I SAVE each field individually (4 times) and NOT click the set-up button in the directories section .... At least the field in the Backup directory shows me which blogs.dir/# number it is and I can fix manually. Even the domain mapped domains reverted back to this non-multisite default URL.
__________________
| Shop @ HART Markets | Twitter |

Last edited by 1800HART : June 24th, 2012 at 10:40 AM.