Datafeedr Support Forums  

Go Back   Datafeedr Support Forums > Search Forums
Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Eric
Forum: Questions August 29th, 2014, 08:50 AM
Replies: 19
Views: 7,163
Posted By Eric
Glad you got things worked out! Nice work.

Glad you got things worked out! Nice work.
Forum: Questions August 28th, 2014, 05:50 PM
Replies: 19
Views: 7,163
Posted By Eric
That is weird. My guess is that your text editor...

That is weird. My guess is that your text editor is adding 'hidden' characters when you are copying and pasting.
Forum: Questions August 28th, 2014, 05:22 PM
Replies: 19
Views: 7,163
Posted By Eric
You've removed the code from your functions.php...

You've removed the code from your functions.php file therefore I can't help you figure out what the issue is.
Forum: Questions August 28th, 2014, 05:13 PM
Replies: 19
Views: 7,163
Posted By Eric
Hi, You are adding the code to the wrong place....

Hi,

You are adding the code to the wrong place. It should not be added to your functions.php file.

See step #1 here: http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?p=50418#post50418

Eric
Forum: Questions August 28th, 2014, 05:07 PM
Replies: 19
Views: 7,163
Posted By Eric
Hi, Can you paste the full contents of this file...

Hi,

Can you paste the full contents of this file /wp-content/themes/point/functions.php here so we can see what's going on?

Eric
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.