Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Problems (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Links not working (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=5779)

extrazin November 28th, 2011 08:07 AM

Links not working
 
Hi,

I'm setting up a new store. Somehow, the pages are showing up in the navigation and products are shown on the front page as well, but clicking leads to a 404.

I must be missing something...?

Thanks!

Jeroen

Eric November 28th, 2011 08:59 AM

Hi

We need more information.

Thanks,
Eric

extrazin November 28th, 2011 09:25 AM

Sorry, I did include the store ID and website url?

Here they are again:
Store ID: 34774
URL: http://www.allesvooropdepiste.nl/

Do you need anything else?

Thanks!

Jeroen

Eric November 28th, 2011 09:30 AM

Hi

You have duplicate sub-category names and that's causing a conflict. In your URL Settings, for the "Product detail page" I would change this:

%cs/%ps-%pi/

To this:

%cp/%ps-%pi/

I think that will fix the issue.

Eric

extrazin November 28th, 2011 09:36 AM

That didn't work. I understand where you're going with your reply, but how would the change affect the links to pages as well?

Thanks,

Jeroen

Eric November 28th, 2011 09:44 AM

Hi

Actually, I think you are missing your .htaccess file or it's not configured properly. Check your Permalinks page.

Eric

extrazin November 28th, 2011 09:57 AM

Perfect, that was it!

*yells out loud: "Datafeedr has the best support ever!"*


All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.