Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Problems (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=68)
-   -   cloacked link not working (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=11472)

davidyanez January 22nd, 2015 07:35 PM

cloacked link not working
 
Hi,

When I use a cloacked link to link to the product merchant page but instead of redirecting to the merchant page it returns 404 Page not Found.

My url settings on "buy" link is set to
go_to_store/%pi/%ps/

Since I don't want to break my links, I just put a cloacked test link on the product detail page for testing purpose and used the code with anchor text "test"

<a href="[product.url]" title="[product.name]" rel="nofollow">test</a>

You can see it here
http://buygpu.com/product/msi_radeon...2900783420392/


Thank you for you support.

Regards,

David

Eric January 23rd, 2015 09:10 AM

Hi David

There's a conflict in your URL Settings. That's why the links are redirecting properly.

Basically, your category URL is causing a conflict. It can't be set at just %cp.

Changing it to store/category/%cp/ will fix the issue.

After you make a change to your URL Settings, you'll need to click the [Test] button to make sure there are no conflicts.

Eric

davidyanez January 23rd, 2015 01:23 PM

Hi Eric,

Your suggestion solved the problem

Thank you for your help

David


All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.