Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Upgrading from V1 to V3 (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Trying to Upgrade Issue with Connection Information (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=3949)

thenarrowshoe February 17th, 2011 05:28 PM

Trying to Upgrade Issue with Connection Information
 
Hi Eric,

I just deleted the version 1 datfeedr plug in. I left random ads since that wasn't in the video.

BUT, I don't see a screen that directs me to put in my Connection Information. How and where do I put that in?

Thx.

Jessica

thenarrowshoe February 17th, 2011 05:46 PM

[quote=thenarrowshoe;18057]Hi Eric,

I just deleted the version 1 datfeedr plug in. I left random ads since that wasn't in the video.

BUT, I don't see a screen that directs me to put in my Connection Information. How and where do I put that in?

I think I'm okay, I was able to activate it without adding the Connection Information.


All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.